30.12.21

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ "ΑΔΕΙΑΖΑΝ" ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ... ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!Αυτόφωρες συλλήψεις (9) ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής


Μεταξύ αυτών και (4) γυναίκες, οι οποίες, εκμεταλλευόμενες τη φύση της εργασίας τους, αφαιρούσαν από εμπορικά καταστήματα είδη ένδυσης και υπόδησης

Στην αυτόφωρη σύλληψη εννέα (9) ατόμων για κλοπές και απόπειρα κλοπής προχώρησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.


Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης τεσσάρων (4) γυναικών, δύο ημεδαπών και δύο αλλοδαπών, πρωινές ώρες χθες (29-12-2021), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι οποίες εκμεταλλευόμενες τη φύση της εργασίας τους, είχαν πρόσβαση σε χώρους μεγάλων εμπορικών καταστημάτων, απ’ όπου αφαιρούσαν συστηματικά και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, προϊόντα ένδυσης και υπόδησης. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενες γυναίκες ηλικίας 48, 53, 41 και 31 ετών, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2021, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εργασίας τους κι ενώ τα καταστήματα ήταν εκτός ωραρίου λειτουργίας, προχωρούσαν σε κλοπή εμπορευμάτων, με την τελευταία εξ’ αυτών να λαμβάνει χώρα ξημερώματα της (28-12-2021), οπότε και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Κατασχέθηκαν διάφορα αφαιρεθέντα είδη και τέσσερα (4) ψαλίδια που κατείχαν οι δράστιδες προκειμένου να αφαιρούν τους αντικλεπτικούς μηχανισμούς.