23.12.21

Συνελήφθη στην Αθήνα 40χρονος αλλοδαπός τζιχαντιστής – μέλος του ISIS


 

Συνελήφθη σήμερα νωρίς το απόγευμα στην Αθήνα 40χρονος άνδρας που κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, η σύλληψη έγινε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με την ΕΥΠ, ενώ ο συλληφθείς είχε συλληφθεί και στις 7 Δεκεμβρίου φέτος για πλήθος κατηγοριών.

Η σύλληψή του στις 7 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής είχε γίνει με την κατηγορία για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με... περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ !!!

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Απογευματινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), 40χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Σημειώνεται ότι, ο ίδιος είχε συλληφθεί την 7η Δεκεμβρίου 2021 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί, πρωινές ώρες αύριο (24/12/2021), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

https://hellasjournal.com/