9.11.21

Σοκ στην Αθήνα: Εξαρθρώθηκε βίαιη συμμορία ανηλίκων - Μαχαίρωναν μαθητές και τραβούσαν βίντεο

Τα εκτρώματα ποζάρουν...!
ΑΛΕΞ
 

Συμμορία ανηλίκων: Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορίας), απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, ληστείας κατά συναυτουργία, απόπειρας πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί οπλών.

Βίαιη συμμορία ανηλίκων με την ονομασία «Κολωνός Hooligans Family» εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη τριών ανηλίκων και την ταυτοποίηση ακόμα τεσσάρων.

Το εντυπωσιακό είναι οι ανήλικοι είχαν τόσο συγκεκριμένη ονομασία όσο και σχετικές σελίδες σε Facebook και Instagram, ενώ για λόγους επίδειξης δύναμης βιντεοσκοπούσαν τις περισσότερες από τις επιθέσεις τους.

Χαρακτηριστικό της βιαιοτήτας τους, παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι η επίθεση που είχαν κάνει πρόσφατα σε επαγγελματικό λύκειο, στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας, στο εσωτερικό του οποίου είχαν μαχαιρώσει δύο μαθητές.

Το ένα από τα δύο θύματα είχε δεχθεί μαχαιριά η οποία τον τραυμάτισε σοβαρά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ακόμα τρεις επιθέσεις της συμμορίας μέσα σε σχολικά συγκροτήματα με θύματα μαθητές. Σχεδόν πάντα οι δράστες είχαν πάνω τους πλήθος από μαχαίρια, ενώ ως αρχηγός φέρεται ένας 17χρονος ο οποίος έδινε τις εντολές και συντόνιζε τις επιθέσεις που εξαπέλυαν σε κέντρο Αθήνας, Άγιο Παντελεήμονα, Σεπόλια και Κολωνό.




https://www.newsbomb.gr/