8.11.21

Α.Τσελέντης: «Έλληνες τρώνε από σκουπίδια και λάθροεισβολείς ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα»

   Μήπως πλησίασε η ώρα να απαλλαγούμε από τις αλλοδαπόφιλες - και συνεπώς ρατσιστικές εις βάρος των Ελλήνων- κυβερνήσεις μας;

 ΑΛΕΞ

Νέα ανάρτηση για να σχολιάσει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, την ώρα που η οικονομική κρίση «μαστίζει» την Ελλάδα, έκανε ο σεισμολόγος και επικεφαλής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης.

Ο Α.Τσελέντης με αφορμή το βίντεο σοκ από την Πάτρα που έδειχνε μια γυναίκα να τρώει από τα σκουπίδια ακόμα και ωμό κρέας σχολιάζει πως «δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στην σημερινή Ελλάδα της Νέας Τάξης».

Και προσθέτει με αναφορά τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τους μετανάστες: «Φοβόμαστε πως ακόμα δεν έχουμε δει όλο το έργο καθώς με τα νέα μέτρα που αναγκαστικά τώρα παίρνονται για να περιορίσουμε την πανδημία, θα έρθει ως αποτέλεσμα περισσότερη φτώχεια, περισσότερα λουκέτα μεγαλύτερη και ταχύτερη μεταφορά πλούτου από τους πολλούς στους λίγους.

Και αυτό γίνεται ακόμα πιο οδυνηρό, ακόμα πιο καταδικαστικό όταν σκεφτεί κανείς ότι την ίδια ώρα που Έλληνες άστεγοι τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται στον δρόμο, Ασιάτες και Αφρικανοί παράνομοι λάθροεισβολείς στην χώρα (δεν εννοώ για τους νόμιμους πρόσφυγες που για ανθρωπιστικούς λόγους βάσει των Ευρωπαϊκών συνθηκών οφείλουμε να τους φιλοξενούμε), ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα με όλες τις σχετικές σύγχρονες ανέσεις και διαθέτουν από ένα τελευταίας τεχνολογίας κινητό έκαστος».

Καταλήγοντας και αφού αναφέρει το πρόγραμμα HELIOS του ΔΟΜ (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευτης), αναρωτιέται: «Αντίστοιχο πρόγραμμα για τους Έλληνες άστεγους δεν υπάρχει;»

Να θυμίσουμε εδώ ότι προσφάτως είδαμε σε βίντεο μια Σομαλή «πρόσφυγα» να ζητά από τους Έλληνες να της δώσουν τα σπίτια τους και τα χρήματα τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Τσελέντη:

«Πληρώνουμε επιδόματα και διαμερίσματα στους «πρόσφυγες» με WiFi, την ίδια ώρα που οι Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια. Γροθιά στο στομάχι η σκηνή που μία άστεγη κοπέλα να τρώει ωμό κρέας από τα σκουπίδια στην άκρη ενός δρόμου σε περιοχή της Πάτρας πριν λίγες μέρες!!!

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στην σημερινή Ελλάδα της Νέας Τάξης. Σε αυτή την κατάσταση έχει φτάσει ο άλλοτε περήφανος Έλληνας μετά από δέκα χρόνια μνημονιακών μέτρων εξόντωσης της μεσαίας τάξης και φτωχοποίησης.

Και δυστυχώς φοβόμαστε πως ακόμα δεν έχουμε δει όλο το έργο καθώς με τα νέα μέτρα που αναγκαστικά τώρα παίρνονται για να περιορίσουμε την πανδημία, θα έρθει ως αποτέλεσμα περισσότερη φτώχεια, περισσότερα λουκέτα μεγαλύτερη και ταχύτερη μεταφορά πλούτου από τους πολλούς στους λίγους.

Και αυτό γίνεται ακόμα πιο οδυνηρό, ακόμα πιο καταδικαστικό όταν σκεφτεί κανείς ότι την ίδια ώρα που Έλληνες άστεγοι τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται στον δρόμο, Ασιάτες και Αφρικανοί παράνομοι λάθρο εισβολείς στην χώρα (δεν εννοώ για τους νόμιμους πρόσφυγες που για ανθρωπιστικούς λόγους βάσει των Ευρωπαϊκών συνθηκών οφείλουμε να τους φιλοξενούμε), ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα με όλες τις σχετικές σύγχρονες ανέσεις και διαθέτουν από ένα τελευταίας τεχνολογίας κινητό έκαστος. Φυσικά και ποτέ δεν υπήρξα ούτε είμαι ρατσιστής (αλλά με την σωστή έννοια της λέξης όχι την δήθεν αριστερό προοδευτική ερμηνεία της).

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω της προώθησης της αυτόνομης διαβίωσης. Με την καταβολή επιδόματος ενοικίου έως 12 μήνες και έως 630 ευρώ και εφάπαξ βοηθήματος έως 1.490 ευρώ το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στοχεύει στη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, που θα διευκολύνουν τους πρόσφυγες να ενταχθούν στην χώρα μας.

Ρωτώ εγώ ο αδαής τώρα, αντίστοιχο πρόγραμμα για τους Έλληνες άστεγους δεν υπάρχει; Νομίζω ότι μια βόλτα τις νυκτερινές ώρες στο κέντρο των μεγάλων πόλεων τα λέει όλα.

(**) επειδή τα γνωστά αναρχοπροοδευτικά θρασίμια μπορεί να με μπλοκάρουν πάλι σας θυμίζω ότι ο Λογ/μος μου στο Instagram είναι atselentis και στο tweeter @atselentis»