28.11.21

Η προφητική δήλωση Οτζαλάν! Τη βλέπουμε μπροστά μας – Δημιουργούν πρόβλημα στα Βαλκάνια για να περικυκλώσουν οι Τούρκοι την Ελλάδα Προφητικός Αμπντουλάχ Οτζαλάν! Δημιουργούν πρόβλημα στα Βαλκάνια για να περικυκλώσουν οι Τούρκοι την Ελλάδα

Την υπόθεση της παράδοσης του Αμπντουλάχ Οτζαλάν αναλύει ο Σάββας Καλεντερίδης.

Το αρχείο του καναλιού φέρνει στο προσκήνιο εκπομπή από το ΑΡΤ στις 15 Φεβρουαρίου 2018, όπου αποκαλύφθηκε μία δήλωση του Αμπντουλάχ Οτζαλάν πολύ προφητική. Είχε πει ο Κούρδος ηγέτης, όταν του δόθηκε το 1995 δώρο μία γαλάζια σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας από Έλληνα πολιτικό, είπε, ότι η Μακεδονία ήταν και είναι ελληνική.

Καυτηρίασε τα πολιτισμένα έθνη και τους διεθνείς οργανισμούς, που ενώ αγνοούν το ιστορικό έθνος των Κούρδων με 3000 και πλέον χρόνια παρουσίας, πολιτισμό και παράδοση, αναγνωρίζουν ως κρατική οντότητα μία ψευδοεθνότητα με το πλαστό όνομα της Μακεδονίας.

«Ο σκοπός τους είναι σαφής και ένας, να δημιουργήσουν πρόβλημα στα Βαλκάνια, διευκολύνοντας έτσι την τουρκική διείσδυση στην περιοχή και την περικύκλωση της Ελλάδας από Βορρά από τους Τούρκους», είχε πει μεταξύ άλλων ο Αμπντουλάχ Οτζαλάν.