27.11.21

κ. Πρωθυπουργέ, κάνετε ένα μοιραίο λάθος

 


κ. Πρωθυπουργέ!. Με τα μέτρα που έχετε πάρει κατά του κορωνοϊού, κάνετε ένα μοιραίο λάθος, που οδηγεί στη διασπορά του κορωνοϊού και δεν είστε και δίκαιος Αριστείδης!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Κύριε Πρωθυπουργέ!
Από τη στιγμή που και οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν τον κορωνοϊο, εσείς αφήνετε τους εμβολιασμένους χωρίς να κάνουν κανένα rapid tes να πάνε παντού ( ακόμη και σε κέντρα διασκέδασης και να χορεύουν τσικ του τσικ)!.
Έτσι η πιθανότητα οι εμβολιασμένοι να μεταδώσουν τον ιό είναι υπαρκτή και με το μέτρο σας αυτό δεν συμβάλλετε στη μείωση της διασποράς του ιού, αλλά αντιθέτως, αφήνετε ανοιχτό το δρόμο στον ιό, να προελαύνει!.
Ενώ τους ανεμβολίαστους, τους υποχρεώνετε όπου και να πάνε (πλην των σούπερ μάρκετ και των φαρμακείων) να έχουν κάνει rapid test, με έξοδα δικά τους και μάλιστα για την εργασία τους, τους υποχρεώνετε να έχουν κάνει 2 rapid test εβδομαδιαίως!
Έτσι, κ. Πρωθυπουργέ, με τα μέτρα που εφαρμόζετε για τους ανεμβολίαστους : rapid test παντού (πλην από τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία), οι ανεμβολίαστοι εάν έχουν αρνητικό τεστ, τότε θα μπορούν να πάνε στη δουλειά τους ή να πάνε σε μια καφετέρια κ.λ.π.
Εάν όμως, το τεστ που κάνουν βγει θετικό, τότε μένουν σπίτι τους!
Κατά συνέπεια, κ. Πρωθυπουργέ, οι ανεμβολίαστοι είναι καθαροί από τον κορωνοϊό :
1) Στους χώρους εργασίας!.
2) Στους χώρους εστίασης!.
3) Στους χώρους διασκέδασης!.
4) Στους χώρους των Εκκλησιών!.
5) Και στους άλλους κλειστούς χώρους (πλην των σούπερ μάρκετ και των φαρμακείων που δεν τους υποχρεώνετε σε rapid test).
Αντιθέτως, κ. Πρωθυπουργέ, οι εμβολιασμένοι (που δεν τους υποχρεώνετε σε κανένα rapid test,), μπορούν να πάνε όπου θέλουν!.
Όμως κάποιοι απ' αυτούς τους εμβολιασμένους, κ. Πρωθυπουργέ, μπορεί να έχουν τον ιό μέσα τους και να το μεταδώσουν σε άλλους, (είτε εμβολιασμένους είτε ανεμβολίαστους) και έτσι ο κορωνοϊός προχωράει ακάθεκτος και γι' αυτό έχουμε σήμερα τόσες χιλιάδες κρούσματα ημερησίως!.
Το μεγάλο και μοιραίο λάθος σας, Κ. Πρωθυπουργέ, είναι ότι :
Υποχρεώνετε μόνο τους ανεμβολίαστους να κάνουν rapid test
(και έτσι οι ανεμβολίαστοι σε όλες τις δραστηριότητες που κάνουν, είναι καθαροί από κορωνοϊό).
Και δεν υποχρεώνετε τους εμβολιασμένους για τις διάφορες εργασιακές και κοινωνικές τους δραστηριότητες σε κανένα rapid test και έτσι μπορεί κάποιοι απ' αυτούς, να έχουν τον ιό μέσα τους και μπορεί να το μεταδώσουν σε άλλους!
Τελικά, κ. Πρωθυπουργέ με τα αλλοπρόσαλλα και λανθασμένα αυτά μέτρα σας, κάνετε τους εμβολιασμένους, υπέρ μεταδότες του κορωνοϊού!!!.
Σπεύσατε λοιπόν εδώ και τώρα Κ. Πρωθυπουργέ, να αναπροσαρμόσετε αυτά τα αλλοπρόσαλλα και επικίνδυνα μέτρα σας, ώστε να αναχαιτίσετε γρήγορα τον κορωνοϊό και να γίνετε Δίκαιος Αριστείδης, εφαρμόζοντας το παρακάτω δίκαιο και αποτελεσματικό μέτρο :
Για όλες τις εργασιακές και κοινωνικές δραστηριότητες να υποχρεώνονται με δυο rapid test εβδομαδιαίως και οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι!.
Αλλά τα rapid test για τους εμβολιασμένους να είναι ΔΩΡΕΑΝ (ως επιβράβευση για τον εμβολιασμό τους) και οι ανεμβολίαστοι να τα κάνουν με έξοδα δικά τους!(ως ποινή για τον μη εμβολιασμό τους)!.
Τέλος εδώ και τώρα να φέρετε και το παραδοσιακό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού (με τη δοκιμασμένη μέθοδο του εξασθενημένου κορωνοϊού) και είμαι βέβαιος, ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι ανεμβολίαστοι Έλληνες πολίτες!.
Και κάτι τελευταίο, κ. Πρωθυπουργέ!
Οι ανεμβολίαστοι Έλληνες πολίτες δεν είναι ψεκασμένοι, όπως λανθασμένα εσείς τους έχετε χαρακτηρίσει!.
Οι ανεμβολίαστοι Έλληνες πολίτες είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι και δεν είναι γενικά εναντίον όλων των εμβολίων, αλλά δεν εμπιστεύονται τα mRN εμβόλια κατά του κορωνοϊού, γιατί δεν γνωρίζουν τι μπορεί να προκαλέσουν στο μέλλον, αυτά τα mRN εμβόλια, στην υγεία τους!!!.
Με απλή και καθαρή λογική αντιμετωπίζεται αυτός ο παράξενος και ο αλλιώτικος από τους άλλους ιούς, κορωνοϊός (αφού είναι παντός καιρού) και όχι με βιαστικές και αλλοπρόσαλλες κινήσεις!!!
Και μια συμβουλή μου προς εσάς, κ. Πρωθυπουργέ μου (ως μεγαλύτερος σας που είμαι).
Ο καλός Πατέρας συμπεριφέρεται δίκαια προς όλα τα παιδιά του. Και προς τα ήσυχα παιδιά του και προς τα ζωηρά!. Και τα αγκαλιάζει όλα!
Εσείς κ. Πρωθυπουργέ μου, με τα αψυχολόγητα αυτά μέτρα σας, έχετε διαιρέσει τους Έλληνες στους μεν και στους δε!.
Και έχετε ανοίξει μια "βεντέτα" με τους ανεμβολίαστους άνευ προηγουμένου!.
Και χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών ειδήσεων (απλά η μαθηματική σκέψη μου, με οδηγεί σε αυτό), σας λέγω τούτο :
Η βεντέτα από τη μια μεριά, που έχετε ανοίξει, κ. Πρωθυπουργέ, με τους ανεμβολίαστους και η ακρίβεια από την άλλη μεριά, θα σας οδηγήσουν στα έδρανα της Αντιπολίτευσης!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ