1.10.21

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσίαση δέκα Ιστορικών Οχημάτων από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 

Την Κυριακή 3/10/2021 και ώρα 10.00’ - 14.00’ στην Παλιά Παραλία Θεσσαλονίκης (πίσω από το Βασιλικό θέατρο), ο ΣΙΣΟ (Σύλλογος Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων), θα εκθέσει δέκα (10) ιστορικά στρατιωτικά οχήματα, με σκοπό την προβολή και διατήρηση της ιστορίας μας και την πολιτιστική κληρονομιά των ιστορικών οχημάτων, εν όψει της επερχόμενης επετείου της 28ης Οκτωβρίου, καθώς και του εορτασμού των 200 ετών, από την επανάσταση του 1821.

Θα βρίσκονται εκεί ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Σ.Ι.Σ.Ο. που θα ξεναγούν τους επισκέπτες, όπως και ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Λ.Ε.Κ. Θ., που υποστηρίζουν το δύσκολο έργο της διατήρησης της στρατιωτικής ιστορίας, μέσα από τα οχήματα και την τεχνολογία!


Καλούνται όλοι οι Θεσσαλονικείς, τα μέλη της Λ.Ε.Κ και οι φίλοι μας με τις οικογένειές τους, ειδικά τα μικρά παιδιά, καιρού επιτρέποντος, να επισκεφτούν την Έκθεση και να θαυμάσουν από κοντά, τα δέκα (10) σπάνια πλέον ιστορικά στρατιωτικά οχήματα, να ακούσουν την ιστορία τους και να φωτογραφηθούν με αυτά.

Λ.Ε.Κ. Θ.