16.10.21

ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΗ «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ! (200+ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ – ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΡΕΣΠΩΝ (Σ.Π.)


 

Μετά την ληφθείσα απόφαση της πραγματοποίησης των παρελάσεων που πανηγυρικά, όλα τα έτη πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη (26η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ απελευθέρωση της Μακεδονίας μας-Θεσσαλονίκης και της μεγαλύτερης του ΟΧΙ μας 1940 την 28η Οκτωβρίου) με την ανάλογη και ψυχολογικά προετοιμασία, «βρόντηξε» με κατάπληξη η «π α ρ έ λ α σ η» της υποδοχής του Σκοπιανού Προέδρου στην Αθήνα..

Έκπληκτοι όλοι οι Έλληνες, ιδιαίτερα του εξωτερικού, είδαν στις ειδήσεις (T.V.) τους υπερήφανους τσολιάδες μας, της προεδρικής φρουράς, σε κόκκινο χαλί, να παρουσιάζουν τα όπλα τους στον Σκοπιανό πρόεδρο συνοδευόμενο από την κα Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας (Π.τ.Δ)

… 

Μετά δε στην πρωθυπουργική υποδοχή να «απαιτεί» την Ελλαδική υποστήριξη εισόδου της (Π.Γ.Δ.Μ.) Σκοπιανής χώρας στην Ε.Ε..!!

Όταν μάλιστα, το κραυγαλέα οξύμωρο, η Κυβέρνηση ΖΑΕΦ που υπέγραψε την κατάπτυστη Συμφωνία Πρεσπών (Σ.Π.) να μην την Τ Η Ρ Ε Ι  και η Ν.Δ. που είχε εκφράσει την «αντίρρησή» της να ζητάει, σήμερα, τώρα, την «εφαρμογή»(!!) της..

Ποια εφαρμογή; Όταν οι Π Α Ρ Α Β Ι Α Σ Ε Ι Σ  της Συμφωνίας από τα Σκόπια έχουν ξεπεράσει τις διακόσιες (200+), η μη διευθέτηση των σχολικών βιβλίων μένει προκλητική, των εμπορικών σημάτων(!) ομοίως, του ποδοσφαιρικού τίτλου (εμφάνιση στο Euro) ομοίως με όνομα μόνο «Μακεδονία». Με όλα τα δημόσια έγγραφα, ταυτότητες, τα διαβατήρια, τα διπλώματα οδήγησης, ομοίως, η ονομασία «Μακεδονικό Επιμελητήριο!!, και τόσα άλλα και πολλά και τόσο κραυγαλέα. Και τα περίφημα ΜΝΗΜΟΝΙΑ εφαρμογής της Συνθήκης για τα οποία ζητείται η  επίσπευσή τους. 

Να έχει φτάσει μ ό ν ο  η Βουλγαρία να τους εκδιώκει από συνεργασίες, διότι εμφανίζονται ως «Μακεδόνες», και να βάζει ΒΕΤΟ μη εισόδου της ΠΓΔΜ (Σκόπια) στην Ε.Ε.! για το ψευδεπίγραφο αυτό κράτος που μιλάει τη Βουλγάρικη γλώσσα και τη λένε «Μακεδονική» και που οι προδότες Έλληνες την αναγνώρισαν ως «Μακεδονική γλώσσα»!, και ποια «Εθνότητα Μακεδονική»!, την κραυγαλέα Σλαβοβουλγαρική όπως το ομολογούσε ο ίδιος ο αρχηγός των Σκοπίων αείμνηστος κ. Γκλιγκόροφ…!! 

Ακόμη και το μεγαλύτερο τμήμα του Σκοπιανού λαού είναι κατά της (Σ.Π)! αρνούμενοι την εφαρμογή της και ζητώντας την ακύρωσή της. Όσο δε εμείς θα στρώνουμε το  κ ό κ κ ι ν ο   χ α λ ί  υποχωρώντας, τόσο θα αποθρασύνονται όπως και στην Ενδιάμεση Συμφωνία. Έτσι στην ουσία είναι ήδη έκπτωτοι και τυπικά η Ελλαδική ανοχή θα τους καθιστά τελείως «Βάνδαλους».

Οι πράξεις αυτές και όποιες άλλες αναξιοπρεπείς ενθαρρύνουν τον κάθε κ.Ερντογάν στις αρπακτικές ορέξεις τους κατά της ακεραιότητάς της πατρίδας μας που οδηγούν οι πολιτικοί μας τη χώρα, το λαό στο διχασμό και την ανυποληψία κλπ. κλπ. Όταν τα σκοτεινά σύννεφα στο Διεθνή ορίζοντα δείχνουν τρομακτικές διεθνείς και εθνικές ανακατατάξεις!   




Με τιμή,       


Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης

  Πολ. Επιστήμων - Οικονομολόγος ΑΠΘ