29.9.21

Άρης Πορτοσάλτε: Προτείνει συντάξεις μόνο για... εμβολιασμένους !!! (Video)


Το πήγε ένα βήμα παρακάτω ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε προτείνοντας συντάξεις μόνο για… εμβολιασμένους συνταξιούχους.

Ο δημοσιογράφος θεώρησε ότι για να επιτύχει το πρόγραμμα εμβολιασμού πρέπει να δίνεται σύνταξη μόνο στους εμβολιασμένους.

Ο Άρης Πορτοσάλτε είπε πως αν η κυβέρνηση θέλει να λύσει το θέμα με όσους άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί είπε χαρακτηριστικά:

«Θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις, τράβα  (!) να εμβολιαστείς».


Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη που ήταν παρούσα στο στούντιο πρόλαβε να πει ένα «Μα, τι λέτε;», πριν ξεσπάσει σε γέλια.

Η πρόταση του Άρη Πορτοσάλτε έφερε και την αντίδραση και του Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος χαρακτήρισε ως ακραία την άποψή του.

https://www.topontiki.gr

κ. Μητσοτάκη, μαζέψτε τον προτού δείτε τα ποσοστά της ΝΔ να  καταρρέουν!

Μετά την ... δημοκρατική έμπνευση που είχε, να βάλουν  βιαίως του Έλληνες στη σειρά -όπως οι ΝΑΖΙ- και να τους εμβολιάζουν με το ζόρι, του ήλθε και νέα " έμπνευση" : Να μη δίνουν συντάξεις στους συνταξιούχους που δεν έχουν εμβολιασθεί!!!

 Μωρ, τι μας λες κύριε, που ζείς στη Ρωσία του Στάλιν ή στη Γερμανία του Χίτλερ;
 Τι σου φταίει η ΝΔ που με τις..."σοφίες" σου θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός Βουλής;
 Τι προσπαθείς να κάνεις; Να διεγείρεις σε εξέγερση τον Ελληνικό λαό;
Τις ιδέες σου αυτές  και τα...Σάλτα-Μορτάλε, να τα φυλάς για τον εαυτό σου και να μην εκθέτεις το κόμμα σου , που δεν σου χρωστά τίποτα να πιάσει "πάτο" εξ αιτίας σου.

Α.  ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ