29.9.21

Kάτω από τη… μύτη των Τούρκων αναδύθηκε ο «Παπανικολής»: Τους τρολάρει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος ( UPD )

 


Οι κάτοικοι των νησιών μας μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς ακόμα και αν η Τουρκία προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτει να εντοπίσει τα ελληνικά υποβρύχια.

Όμως το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό χάρις στα «αόρατα» υποβρύχια Παπανικολής έχει γίνει ο εφιάλτης τους.

Ένα από τα υπερσύγχρονα υποβρύχια του Ελληνικού στόλου έστειλε σαφές μήνυμα στους γείτονες όταν αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σχολίασε πως το υποβρύχιο «αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας.


Μάλιστα σε περιπαικτικό τόνο αναφέρει ότι το υποβρύχιο αναδύθηκε, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν»

«Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα», πρόσθεσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
Σημειώνεται πως την Τρίτη Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν έδωσαν τα χέρια για την απόκτηση 3 «ψηφιακών» φρεγατών Belharra – με δυνατότητα απόκτησης ακόμα μίας – ενώ υπογράφηκε αμυντική συμφωνία στο πλαίσιο της οποίας υπάρχει ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής σε περίπτωση επίθεσης.

Ηellas Journal μέσω Facebook GEN Konstantinos Floros

https://hellasjournal.com/