26.9.21

Κυβερνητικοί διωγμοί πατριωτών: Τιμώρησαν σπουδαστές της Σχολής Λιμενοφυλάκων γιατί τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»! Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της διοίκησης της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων να τιμωρήσει μια ολόκληρη τάξη σπουδαστών της, επειδή τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή», το οποίο χαρακτηρίστηκε… πατριωτικό εμβατήριο!

Η απόφαση να τιμωρηθούν αυτοί που θα κληθούν να φυλάξουν τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας, επειδή απέδειξαν ότι διαθέτουν εθνικό φρόνημα, είναι πανομοιότυπη με τις πρακτικές της εποχής ΣΥΡΙΖΑ, με χαρακτηριστική την περίπτωση του νεαρού αλεξιπτωτιστή Εμμανουήλ Μπούχλη, που είχε τιμωρηθεί επειδή είχε τολμήσει να το τραγουδήσει κατά τη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο.

Όπως και τότε είχαν χρησιμοποιηθεί αλλότριες δικαιολογίες για να δικαιολογηθεί η ποινή του -περί ασφάλειας-, έτσι και τώρα οι υπεύθυνοι κρύβονται πίσω από αναμενόμενες δικαιολογίες περί «κανονισμών της σχολής» κανονισμών  που μόνο αυτοί γνωρίζουν.

«Η σχολή έχει τους δικούς της κανονισμούς και λειτουργεί σύμφωνα με αυτούς», ήταν η  απάντηση που δόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και όλοι αναρωτιούνται ποιοι είναι αυτοί οι «κανόνες» τους οποίους επικαλούνται.

Το να τραγουδάς ένα εμβατήριο για την πατρίδα αντίκειται σε αυτούς τους «κανόνες;».

Μήπως το «Μακεδονία Ξακουστή» απαγορεύεται για να μην ενοχληθούν οι Σκοπιανοί; Είναι και αυτό στους «κανόνες» της Σχολής;

Αναρωτιέται φυσικά κανείς εάν νυν υπουργοί, λαλίστατοι επί ΣΥΡΙΖΑ για το δικαίωμα των Ελλήνων να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή», σαν τον κ. Κικίλια, που τότε δήλωνε πως «στη στρατιωτική παρέλαση θα τραγουδάμε όλοι οι πολίτες το “Μακεδονία ξακουστή”», θα βρουν να πουν κάτι αυτή τη φορά και να υπερασπιστούν το δικαίωμα των μελλοντικών φρουρών του Αιγαίου να τραγουδάνε το συγκεκριμένο εμβατήριο. Επίσης εύλογα αναρωτιέται κανείς, ειδικά αν τυγχάνει ένας παραδοσιακός ψηφοφόρος του κυβερνώντος κόμματος, σε τι τελικά αυτό διαφέρει από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ίσως τελικά να μην είναι τόσο τυχαία η απαγόρευση αυτή που αφορά μάλιστα εκείνους που θα κληθούν να προστατεύσουν τα θαλάσσια σύνορα μας από την ασύμμετρη απειλή της μαζικής μετανάστευσης.  

Ίσως και αυτή η απαγόρευση να εντάσσεται μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας αποεθνικοποίησης που όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις ακολουθούν τα τελευταία χρόνια.

Ίσως και αυτή η απαγόρευση να εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για την δημιουργία μιας νέας πολυπολιτισμικής Ελλάδας, με μεικτό, διαφόρων εθνικοτήτων και θρησκειών, πληθυσμό, υπάκουης στα κελεύσματα της Νέας Τάξης  που προωθεί η ελίτ των παγκοσμιοποιητών.

Η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει ότι ο ελληνικός λαός διαθέτει αντιστάσεις. Τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία το 2018 και το 2019 κλόνισαν και τελικά έριξαν την κυβέρνηση Τσίπρα. Το 2019  -παρά την απαγόρευση- τα «βατράχια» του Λιμενικού Σώματος παρέλασαν στο κέντρο της Αθήνας τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή», γεμίζοντας συγκίνηση τους παρισταμένους. Τώρα οι σπουδαστές της σχολής λιμενοφυλάκων. Τελικά πάντοτε θα υπάρχουν κάποιοι λίγοι που θα αντιστέκονται στην επέλαση της Νέας Τάξης αγνοώντας τις κυβερνητικές απαγορεύσεις.

https://www.pronews.gr/