6.9.21

ΤΑΛΙΜΠΑΝ: ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ!

 Εν Πειραιεί τη 6η Σεπτεμβρίου 2021


Άλλη μια εστία φόβου, φρίκης και αίματος έκαμε πρόσφατα την εμφάνισή της στην Ασία, σκορπώντας ανησυχία και τρόμο σ’ όλο τον κόσμο. Ο λόγος για το Αφγανιστάν, του οποίου η εξουσία, μετά την αποχώρηση των Αμερικανών, περιήλθε στους Αφγανούς αντάρτες, στους φανατικούς μουσουλμάνους Ταλιμπάν, για τους οποίους πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ. Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας αναφέρουμε, ότι με τον όρο «Ταλιμπάν» εννοούμε, (σύμφωνα με τον εγκυκλοπαιδικό ορισμό της λέξεως), τους σπουδαστές του κινήματος της ισλαμικής γνώσης. Πρόκειται δηλαδή για ένα πολιτικο-θρησκευτικό κίνημα, τα μέλη του οποίου φιλοδοξούν να εφαρμόσουν στα έθνη και στους λαούς τις αρχές και τη διδασκαλία του Κορανίου και της Σαρία, (ισλαμικού νόμου) σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής, θρησκευτικής και κοινωνικής ζωής των πολιτών και μάλιστα με συνέπεια και ακρίβεια. Επομένως οι Ταλιμπάν δεν είναι τίποτε άλλο, παρά οι συνεπείς εκφραστές του αυθεντικού Ισλάμ.


Ανήλθαν στην εξουσία και «κυβέρνησαν το Αφγανιστάν από το 1996 έως το 2001 και από την 15η Αυγούστου του 2021 μέχρι σήμερα μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του συνόλου των εδαφών» (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD). Επίσης είναι ιστορικά γνωστό, ότι διώχτηκαν από την εξουσία κατ’ αρχήν από τους Σοβιετικούς το 1979, αλλά μετά την ήττα τους επανήλθαν στην εξουσία το 1989. Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, οι ΗΠΑ, η Βρετανία και συμμαχικές δυνάμεις ανέλαβαν στρατιωτική δράση και ανέτρεψαν το καθεστώς των. Με απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στη χώρα εγκαταστάθηκε διεθνής στρατιωτική δύναμη, τη διοίκηση της οποίας ανέλαβε το 2003 το NATO. Το καθεστώς αυτό παρέμεινε στη χώρα μέχρι τις 15 Αυγούστου του 2021, οπότε ήρθαν πάλι στην εξουσία οι Ταλιμπάν. Είναι επίσης γνωστό ότι τόσον οι Σοβιετικοί όσο και οι Αμερικανοί πλήρωσαν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια και βαρύ φόρο αίματος στις στρατιωτικές των επιχειρήσεις. Και οι δύο εισβολές των μεγάλων δυνάμεων κατέληξαν σε αποτυχία, σύμφωνα με χαρακτηρισμό επιφανούς στρατιωτικού αναλυτή: «ήταν το πρώτο Βιετνάμ για τους Σοβιετικούς και είναι το δεύτερο Βιετνάμ για τους Αμερικανούς». Παρά ταύτα όμως είναι γνωστό, ότι τόσο το κίνημα των Ταλιμπάν, όσο και το όλο σύγχρονο εξτρεμιστικό Ισλάμ, είναι δημιούργημα των Σοβιετικών και των Αμερικανών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν γεωπολιτικά τους συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις τρομακτικές συνέπειες. Ειδικά οι Ταλιμπάν και η διαβόητη εξτρεμιστική οργάνωση «Αλ Κάιντα» «δεν ήταν παρά ένα τέρας που δημιούργησαν και εξόπλισαν οι ΗΠΑ στον πόλεμο κατά των σοβιετικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν τη δεκαετία του ‘80» (https://www. in.gr/2021/ 08/17/world/afganistan-giati-apetyxan-oi-eisvoles-sovietikon-kai-amerikanon/). Να σημειώσουμε επίσης πως οι κάτοικοι του Αφγανιστάν είναι μουσουλμάνοι με αναλογία 80-85% σουνίτες και 15-20% σιίτες, οι οποίοι βρίσκονται μεταξύ τους σε απίστευτη εχθρότητα και αλληλοεξόντωση.

Εμείς ούτε πολιτικοί αναλυτές είμαστε, ούτε έχουμε σκοπό να παρουσιάσουμε στην παρούσα ανακοίνωσή μας την λίαν ανησυχητική κατάσταση, που δημιουργήθηκε στην ευρύτερη περιοχή και η οποία θα επηρεάσει και τη χώρα μας, επιδεινώνοντας το προσφυγικό και μεταναστευτικό πρόβλημα. Σκοπός μας είναι να καταδείξουμε για πολλοστή φορά τη φρικαλεότητα του αυθεντικού Ισλάμ, το οποίο εκφράζουν με ακρίβεια οι Ταλιμπάν.

Όπως προαναφέραμε, η ανάκτηση της εξουσίας από τους Ταλιμπάν σκόρπισε το φόβο, τον τρόμο και την ανασφάλεια στους κατοίκους της φτωχής και ταραγμένης αυτής χώρας. Και τούτο διότι τώρα πλέον εγκαταλείπονται οι πολιτιστικές αξίες της δύσεως και εγκαθιδρύεται η «Σαρία», δηλαδή ο σκληρός ισλαμικός νόμος. Όσοι έχουν διαφορετική πίστη από το εξτρεμιστικό σουνιτικό Ισλάμ, όπως οι σιίτες της χώρας, διώκονται απηνώς και αφανίζονται με εκατόμβες σφαγών. Με αφανισμό απειλούνται ακόμη και οι οπαδοί άλλων θρησκειών και ιδιαίτερα οι «άπιστοι» Χριστιανοί, οι οποίοι δεν έχουν θέση στο ισλαμικό χαλιφάτο του Αφγανιστάν. Σοβαρή και λεπτομερής μελέτη του Κορανίου και της «Χαντίθ», δηλαδή της ισλαμικής παράδοσης αποδεικνύει με σαφήνεια ότι οι διακηρύξεις των Ταλιμπάν δεν είναι δική τους επινόηση, ή πολιτική επιλογή, αλλά συνεπής εφαρμογή των αρχών του Ισλάμ! Τίποτε από τις αποκρουστικές και φρικτές διακηρύξεις τους δεν προέρχεται εκτός του Κορανίου και της ισλαμικής παράδοσης. Καμιά από τις αποφάσεις τους δεν έρχεται σε αντίθεση με την «Σαρία», την οποία εφαρμόζουν με θρησκευτική ευλάβεια και ακρίβεια. Κάθε άλλη αρχή και αξία που προέρχεται από την χριστιανική ηθική, τον έμφυτο ηθικό νόμο, ή και τον πανανθρώπινο κώδικα ηθικής δεν έχουν θέση στον ισλαμικό και φασιστικό ολοκληρωτισμό τους, διότι θεωρείται ως «ηθική των απίστων».

Ακόμη και οι θηριωδίες τους έχουν θεμελίωση στο Κοράνιο και τη «Σαρία». Παραθέτουμε παρά κάτω μερικά αποδεικτικά στοιχεία: Στο Σαῒχ Μουσλὶμ 30 αναφέρεται: - «Ο Μωάμεθ είπε: ‘Έχω λάβει εντολή να πολεμήσω κατά των ανθρώπων για όσον καιρό αυτοί δεν δηλώνουν ότι δεν υπάρχει άλλος θεός εκτός από τον Αλλάχ»! Ο Ίμπν Καθίρ, (ο μεγαλύτερος υπομνηματιστής του Κορανίου), συνοψίζει: «Όλοι οι άνθρωποι του κόσμου πρέπει να κληθούν στο Ισλάμ. Αν κάποιος αρνηθή να το πράξη, ή αρνηθή να πληρώση το χαράτσι, πρέπει να πολεμηθεί μέχρι να σκοτωθεί». Στο Μπουχαρί αναφέρεται: «Ο Προφήτης είπε: ‘Αν ένας Μουσουλμάνος απαρνηθεί τη θρησκεία του, σκοτώστε τον’», (Τ4Β52Α260).

Ο φόνος προς χάριν της ισλαμικής θρησκείας, όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά και επιβάλλεται και «εξαγιάζεται», αφού ο φονιάς του «απίστου» μουσουλμάνος γίνεται το «χέρι του Αλλάχ», σύμφωνα με όσα προβλέπει το Κοράνιο: «δεν είστε εσείς που σκοτώνετε, (σ.σ. τους ‘απίστους’), αλλ’ ο Αλλάχ τους σκοτώνει» (Κορ.8,17)! Στο Κοράνι 9:29, ορίζεται: «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος Του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους ανθρώπους της Βίβλου, [Χριστιανοί και Εβραίοι], μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κ’ αισθάνονται καθυποταγμένοι (στο Ισλάμ)». Επίσης στο 5,33: «Η τιμωρία εκείνων οι οποίοι πολεμούν τον Αλλάχ και τον απόστολό του και διαβιούν στη γη άσχημα, είναι να εκτελούνται, ή να σταυρώνονται, ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια αντίπλευρα, ή να εξορίζονται από αυτή τη γη». Στο 8,12: «Θα εγκαταστήσω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων και πλήξετε πάνω από τον αυχένα τους και χτυπήστε τις άκρες από τα δάχτυλά τους, [δηλ. αποκεφαλισμός & ακρωτηριασμός]». Στο 8,39: «πολεμήστε τους άπιστους (σκοτώνοντάς τους) μέχρις ότου να μην υπάρχει πειρασμός και να είναι η θρησκεία του Αλλάχ η μοναδική». Χαρακτηριστικό παράδειγμα έμπρακτης εφαρμογής του Κορανίου και της «Σαρία» αποτελεί το πρόσφατο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα από φανατικό Ταλιμπάν στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, της Καμπούλ, κατά το οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο 13 αμερικανοί στρατιώτες και περίπου εκατό αθώοι Αφγανοί, ενώ τραυματίστηκαν εκατοντάδες άλλοι! Πρόκειται για ένα από τα πάμπολλα τρομοκρατικά χτυπήματα των Ταλιμπάν, που διοργανώνουν εδώ και πολλές δεκαετίες σ’ όλο τον πλανήτη, ιδίως στις χώρες της Δύσεως.

Άλλα περαιτέρω θύματα του νέου καθεστώτος είναι οι γυναίκες, οι οποίες είναι αναγκασμένες να εγκαταλείψουν κάθε κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα, εκπαίδευση, συμμετοχή στη διοίκηση της χώρας κλπ, να κρυφτούν πίσω από τις αποκρουστικές και βασανιστικές «μπούργκες» και να κλειστούν στα σπίτια τους! Η χώρα οδηγείται σε μια άνευ προηγουμένου ανδροκρατία, οι δε γυναίκες μεταβάλλονται σε σκεύη ηδονής και ανδράποδα των ανδρών! Ήδη άρχισαν να ασκούνται πρωτοφανείς διωγμοί και κακοποιήσεις ανυπεράσπιστων γυναικών, οι οποίες αντιστέκονται στον ισλαμικό φασιστικό μεσαίωνα!

Σχετικά με τις γυναίκες και τη θέση τους στην οικογένεια και την κοινωνία υπάρχει στο Κοράνιο ένα πλήθος από απαξιωτικές αναφορές. Σε παλαιότερη ανακοίνωσή μας με τίτλο: «Μπορούμε να δούμε το Ισλάμ με άλλο τρόπο;», (17 Μαρτίου 2017), καταδείξαμε την τραγική θέση της γυναίκας στο Ισλάμ με βάση το Κοράνιο. Παραθέτουμε στη συνέχεια ένα απόσπασμα, για να φανεί, σε ποια σκληρή και φρικτή οπισθοδρόμηση οδηγείται η χώρα αυτή: «Είναι γνωστό, τι διδάσκει το ‘ιερό’ βιβλίο του Ισλάμ, το Κοράνιο, το οποίο θεωρείται από τους οπαδούς του αιώνιο και άναρχο, όπως και ο Αλλάχ, σχετικά με τη γυναίκα. Το Κοράνιο θεωρεί τη γυναικεία φύση κατώτερη, σε σχέση με τη φύση του άνδρα και ως εκ τούτου κτήμα του ανδρός, ο οποίος έχει την ‘θεϊκή εντολή’ να χρησιμοποιήσει ακόμη και βία σ’ αυτήν. Για παράδειγμα στη Σούρα ‘Αι Γυναίκες, 4:38’ ορίζεται: ‘Οι άνδρες είναι ανώτεροι των γυναικών ένεκα της ιδιότητος δι’ ης ο Θεός ύψωσε τους μεν επί των δε, και διότι οι άνδρες προικίζουσι τας γυναίκας εκ του πλούτου αυτών…Θέλετε ορίσει εις αυτάς χωριστήν κοίτην, τύπτοντες αυτάς. Εάν όμως ύπακούωσιν υμάς, έστε προς αυτάς ευμενείς’. Σε άλλο εδάφιο του Κορανίου, (Κοράνι 2:223), αναφέρεται: ‘Οι γυναίκες σας είναι σαν ένα κομμάτι καλλιεργημένης γης για σας. Έτσι πλησιάστε τη γη σας όποτε και όπως θέλετε’. Εδώ κατοχυρώνεται ‘θεϊκά’, η χωρίς όρια, ικανοποίηση των ανδρών από τις γυναίκες, ανεξάρτητα από τη θέληση εκείνων! Η υποτίμηση της γυναίκας φθάνει μέχρι την προσευχή, καθότι δεν επιτρέπεται σ’ αυτές να προσεύχονται στα τζαμιά μαζί με τους άνδρες!

Αυτή είναι η θέση της γυναίκας στο Ισλάμ. Και όλα αυτά βεβαίως απορρέουν από τη ‘θεολογία’ του Κορανίου και της ‘Ισλαμικής Παραδόσεως’. Μια ματιά στις ισλαμικές χώρες, όπου κυριαρχεί το αυθεντικό Ισλάμ και εφαρμόζεται ο νόμος της ‘Σαρία’, είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς τη φρικτή πραγματικότητα, την οποία βιώνουν οι γυναίκες στις χώρες αυτές. Εκεί οι γυναίκες στερούνται και αυτών των ελαχίστων και στοιχειωδών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται να κυκλοφορούν μόνες σε δημόσιους χώρους. Ιμάμηδες δίνουν οδηγίες, πώς να τις ξυλοκοπούν οι άνδρες. Κορίτσια δώδεκα ετών είναι αναγκασμένα να παντρεύονται ενήλικες, ακόμα και υπερήλικες άνδρες, (ξεκάθαρη παιδεραστία)»! Kαι γιατί όχι; Όταν ο ιδρυτής του Ισλάμ Μωάμεθ νυμφεύτηκε κοράσιο 7 ετών, την Αϊσά, σε ηλικία 53 ετών και την διεκόρευσε στην ηλικία των 9 ετών!!!

Κλείνουμε την ανακοίνωση μας με ένα επιτυχημένο σχόλιο: «Είναι το Ισλάμ θρησκεία της ειρήνης; Όχι. Το Ισλάμ είναι θρησκεία προσποιουμένη την φιλειρηνικήν όταν οι Μουσουλμάνοι είναι πολύ αδύναμοι για να κερδίσουν έναν πόλεμο. Όταν το Ισλάμ είναι κυρίαρχο, οι Μουσουλμάνοι έχουν εντολή να καθυποτάσσουν, ή να σκοτώνουν τους πάντες γύρω τους. (Απλώς κοιτάξτε πως ζουν οι μη Μουσουλμάνοι στις μουσουλμανικές χώρες: συγκρίνετε την διαρκή κακομεταχείριση και τον διωγμό, με το τι δηλώνεται για το ‘φιλειρηνικό’ Ισλάμ από τους εκδυτικισμένους Μουσουλμάνους). Φυσικά, υπάρχουν πολλοί Μουσουλμάνοι οι οποίοι δεν είναι βίαιοι. Πολλοί Μουσουλμάνοι στην Δύση αγαπούν την ειρήνη και την ανεκτικότητα. Αλλά δεν πήραν τις αξίες αυτές από το Ισλάμ. Τις πήραν από την Δύση και τώρα επανερμηνεύουν το Ισλάμ επί τη βάσει των δυτικών αξιών. Για τους αφοσιωμένους Μουσουλμάνους, πάντως, υπάρχουν μόνο δύο πιθανές καταστάσεις τις οποίες να βιώνουν: (1) να πολεμούν τους απίστους και (2) να προσποιούνται τους φιλειρηνικούς καθώς προετοιμάζονται να πολεμήσουν τους απίστους. Ούτως, ή άλλως, ο στόχος παραμένει πάντοτε η κατάκτηση του κόσμου στο όνομα του Αλλάχ» (http://www.sostis.gr/blog/item/3188-i-tzixant).

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει «μετριοπαθές», «φιλειρηνικό» και «ανθρωπιστικό» Ισλάμ. Αυτή είναι μια σκόπιμη επινόηση, όσων τρέφουν πολιτικές, ή θρησκευτικές αυταπάτες «πολιτικής ορθότητος», ή «μισθοδοτούνται» από το σουνιτικό μπλόκ Σαουδικής Αραβίας, Κατάρ, Τουρκίας. Και γι’ αυτό αδυνατούν να διακρίνουν τον παγκόσμιο κίνδυνο να μεταβληθεί η ανθρωπότητα σε κοινωνία φρίκης. Την πολυπόθητη ειρήνη στον κόσμο δεν θα τη φέρει καμιά θρησκεία, ή καμιά ένωση θρησκειών, αλλά η ένσαρκη Ειρήνη, ο Άρχων της Ειρήνης, ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός. Στις σημερινές τραγικές ημέρες μας, όπου το φάσμα του τρίτου παγκοσμίου πολέμου πλανάται πάνω από την οικουμένη και χιλιάδες αθώοι σφαγιάζονται, κατακρεουργούνται και βασανίζονται από βέβηλα χέρια «εκλεκτών του Αλλάχ», o όποιος «θεός», που «επιτάσσει» την βία, τον πόλεμο και τον όλεθρο, δε μπορεί να είναι ο αληθινός Θεός, αλλά αντίδικος του Θεού.

Εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών