16.9.21

“Φρουρά, φρουρά” τρέμει τις αλήθειες η Αριστερά! Οι λίστες των προσφυγόπουλων και η υποκρισία με το δημογραφικό!

Το γεγονός  ότι από τα 20 παιδάκια, τα 18 ήταν αλλοδαπά, δεν σας απασχόλησε κύριοι που κουνάτε το δάκτυλο, γιατί δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε;
Ακόμα και η κομματική σας "ευαισθησία" πρέπει να έχει κάποια 'όρια.



Απίστευτος “Φαρισαϊσμός” και πολιτική ανθρωποφαγία εν απουσία σοβαρών επιχειρημάτων

Μόνο μια κοινωνία σε απόλυτη παρακμή δεν μπορεί να αντιληφθεί το ουσιαστικό νόημα της υπόθεσης της λίστας των μαθητών που δημοσιεύτηκε από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο και προκάλεσε την μήνη της Αριστεράς.

Έμαθε δυστυχώς αυτός ο τόπος να πληρώνει πολιτικό “χαράτσι” στα “ρετάλια της Αριστεράς”-όπως τα είχε χαρακτηρίσει ο Πάγκαλος- για ό,τι κάνει και ό,τι λέει... Σε αυτούς τους ψευτοπροοδευτικούς τύπους, που μονίμως βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος....και ας το παίζουν οικολόγοι!

Σάλος επικράτησε παρά τις εξηγήσεις που έδωσε δημοσίως, με ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τη δημοσιοποίηση καταλόγου με ονόματα παιδιών από νηπιαγωγείο της Αθήνας.

Ο “φαρισαϊσμός” της αντιπολίτευσης, που επιμένει να τον αποδοκιμάζει, φτάνει στο σημείο να καλεί το κόμμα του να πράξει το ίδιο, ακόμα και να τον διαγράψει.

Η ΝΔ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επισήμως. Φιλοαριστερά ΜΜΕ επιχειρούν τεχνηέντως να πιέσουν ....δια της τεθλασμένης λέγοντας πως “το κλίμα για τον κ. Μπογδάνο δεν είναι και το καλύτερο στους κόλπους της ΝΔ” με την μόνη διαφορά πως ξεχνούν ότι ο βουλευτής ήταν από τους πρώτους σε σταυρούς στην Ά' Αθηνών!!!

O ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στον κ. Μπογδάνο, όσο και στον πρωθυπουργό, γιατί δεν ...διαγράφει τον βουλευτή του, ενώ σκληρές ανακοινώσεις εξέδωσαν και τα υπόλοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην της "Ελληνικής Λύσης".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο κ. Μητσοτάκης δυο μέρες τώρα καλύπτει και δεν τολμά να διαγράψει τον
φασίστα Μπογδάνο που στοχοποίησε νήπια.
Επιβεβαιώνει ότι είναι ένας αδύναμος Πρωθυπουργός, που φοβάται ακόμα
και έναν Μπογδάνο.

Όσο για τη Δικαιοσύνη, συνεχίζει να κωφεύει για τη σωρεία αδικημάτων από
τη δημοσιοποίηση στοιχείων ανηλίκων και τη στοχοποίηση τους με τον
ρατσιστικό οχετό του βουλευτή της ΝΔ. Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία η
παρέμβαση της θα θεωρούνταν αυτονόητη."

Είναι προφανές πως η αξιωματική αντιπολίτευση αφού απέτυχε να αποκρούσει τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ βρήκε άλλο τρόπο να επιτεθεί στην κυβέρνηση.

Προφανώς εκεί στην Κουμουνδούρου θεωρούν φυσιολογικό να εκπονούμε Εθνική Στρατηγική για τους ΛΟΑΤΚΙ κι όχι για το Δημογραφικό!! Γιατί πέραν από τις κομματικές υστερίες το δημογραφικό αφορούσε η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ. Σε σχολική τάξη της Αθήνας -που προφανώς δεν είναι η μόνη- το 90% είναι προσφυγόπουλα και το ελάχιστον ποσοστό Ελληνόπουλα. Πόσο δύσκολο είναι για τους αριστερομπερδεμένους να αντιληφθούν πως τίθεται ζήτημα αλλοίωσης του πληθυσμού;

Γιατί καλά κοκορευόμαστε όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θριαμβεύει, αλλά όταν ο εθνικός μας Γιάννης πήγαινε σχολείο τα ποσοστά δεν ήταν αυτά!!!

Κι επειδή εκεί στην Κουμουνδούρου έχουν κοντή μνήμη να θυμίσουμε πως προ διετίας ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δημ. Παπαδημούλης είχε καταθέσει ερώτηση στην Κομισιόν για το δημογραφικό ζήτημα λέγοντας πως λόγω των πολιτικών λιτότητας «ο ελληνικός δείκτης γονιμότητας συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους χαμηλότερους παγκοσμίως». Τότε βόλευε στην πολιτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ το δημογραφικό....

Αλλά στην πολιτική του αχταρμά, που ακολουθεί σύσσωμη η ελληνική Αριστερά προηγούνται τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα, τα δήθεν προσωπικά δεδομένα και άλλα δήθεν, παρά τα σοβαρά θέματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία!

https://www.pentapostagma.gr/