14.8.21

Νέα απόπειρα εμπρησμού: Γκαζάκια εντοπίστηκαν στο δάσος της Αργυρούπολης!

Οι προβλεπόμενες ποινές για τους εμπρηστές δεν επαρκούν για να αποτρέψουν τυχόν μιμητές.
Η τροποποίηση  των σχετικών άρθρων αποτελεί άμεση ανάγκη,
Juan

Δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που εντοπίζονται γκαζάκια στη συγκεκριμένη περιοχή

Γκαζάκια εντοπίστηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα, στην Αργυρούπολη, από την ομάδα Εθελοντών Δασοφύλαξης τη περιοχής.

Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και τόσο ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρίσκονται σε συναγερμό λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος με ανάρτησή του στο facebook. Όπως έγραψε:

«Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης 
Πριν από λίγο,  για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν. 
Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό»

 https://www.pentapostagma.gr/