31.8.21

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωση με αναφορές στην αποστασία Σε ανακοίνωση του για τον ανασχηματισμό ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ομολογία αποτυχίας και αναφέρεται στην “οικογενειακή παράδοση της αποστασίας”, κατηγορώντας τον κ.Μητσοτάκη προφανώς για την επιλογή Αποστολάκη.

Η ανακοίνωση:

Ο κ. Μητσοτάκης με τις επιλογές του ομολόγησε κυνικά την παταγώδη αποτυχία του. Πανηγύριζε για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας και έδιωξε τον κ. Κικίλια για να βάλει έναν ακροδεξιό. Πανηγύριζε γιατί «ο σχεδιασμός στις πυρκαγιές πέτυχε» και έδιωξε τους αρμόδιους υπουργούς.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τιμά την οικογενειακή παράδοση της αποστασίας. Κάτω από την πίεση για την παταγώδη αποτυχία του στις πυρκαγιές και αφού το επιτελικό κράτος των αρίστων άφησε να καεί η μισή χώρα σε συνθήκες άπνοιας, τώρα αναζητά σωσίβιο σε εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων, με τη πρόφαση της δήθεν συναίνεσης.

Όποια πρόσωπα όμως και να αλλάξει η αποτυχία έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης. Και οι πολίτες αντιμετωπίζουν την παταγώδη αποτυχία του κ. Μητσοτάκη στην καθημερινότητά τους

https://www.militaire.gr/

_____________________


(Αναρτήθηκε από Μιχάλη Τσολάκη/Efenpress)