5.8.21

κ. Πρωθυπουργέ!. Θα σας το πω για άλλη μια φορά, για να το εμπεδώσετε!

 


Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Εδώ και τώρα να φέρετε και τα παραδοσιακά εμβόλια (που είναι φτιαγμένα με εξασθενημένο κορωνοϊό : μια μέθοδος δοκιμασμένη επί δεκαετίες) και έχει αποδειχθεί ότι τα παραδοσιακά εμβόλια, δεν προκαλούν βλάβες, στην υγεία του ανθρώπου, μέσα στο πέρασμα του χρόνου!.
Αντιθέτως, κ. Πρωθυπουργέ, από τα 4 εμβόλια, που έχετε προθηθευτεί και εμβολιάζετε τους Έλληνες πολίτες, κανένα απ' αυτά δεν είναι παραδοσιακό, όλα είναι εμβόλια νέας τεχνολογίας και κατασκευάστηκαν, μόλις πριν ένα χρόνο!.
Συνεπώς δεν έχουν δοκιμαστεί και δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι δεν θα προκαλέσουν βλάβες στην υγεία του ανθρώπου μέσα στο διάβα του χρόνου!.
Αυτός είναι ο λόγος που ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού αρνείται να εμβολιαστεί!.
Οι αρνητές αυτών των 4 συγκεκριμένων εμβολίων νέας τεχνολογίας, κ. Πρωθυπουργέ, δεν είναι ψεκασμένοι (όπως εσείς ο ίδιος τους έχετε αποκαλέσει), είναι σκεπτόμενοι Έλληνες πολίτες και αντιστέκονται στους εκβιασμούς σας και διαμαρτύρονται για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με τους αντισυνταγματικούς νόμους που θα ψηφίσετε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων!.
Κύριε Πρωθυπουργέ!
Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε ή να εκβιάσετε κανένα Έλληνα πολίτη να κάνει ένα απ' αυτά τα 4 εμβόλια νέας τεχνολογίας, όταν δεν μπορείτε να του εξασφαλίσετε με βεβαιότητα, ότι δεν θα βλαφτεί μελλοντικά η υγεία του!
Γιατί κάθε Έλληνας πολίτης, θεωρεί την υγεία του, ως το υπέρτατο αγαθό!.
Εξασφαλίστε λοιπόν κ. Πρωθυπουργέ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ και παραδοσιακά εμβόλια κατά του κορωνοϊού και καλέστε αυτούς τους Έλληνες που δεν έχουν εμβολιαστεί να εμβολιαστούν!.
Είμαι βέβαιος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανεμβολίαστων Ελλήνων πολίτων θα σπεύσει να εμβολιαστεί με το παραδοσιακό εμβόλιο και πολύ σύντομα θα έχει επιτευχθεί η πολυπόθητη ανοσία αγέλης, και το ποσοστό των εμβολιασμένων συμπατριωτών μας θα έχει ξεπεράσει το 90% του Ελληνικού πληθυσμού!.
Κύριε Πρωθυπουργέ!
Στα 4 μη παραδοσιακά εμβόλια, σας προτρέπω να προσθέσετε και παραδοσιακά εμβόλια κατά του κορωνοϊού και ύστερα να καλέσετε αυτούς τους Έλληνες που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, να εμβολιαστούν και όποιοι απ' αυτούς θα αρνηθούν να τους πείτε ψεκασμένους (και εγώ θα συνηγορήσω μαζί σας) και να τους επιβάλετε τις πιο αυστηρές ποινές!
Τώρα όμως που δεν διαθέτετε στους Έλληνες πολίτες, όλες τις επιλογές εμβολίων (παραδοσιακά και μη) και σκέπτεστε να ψηφίσετε νόμο που να υποχρεώνετε ορισμένες κατηγορίες Ελλήνων να εμβολιαστούν (με ένα από τα εν λόγω 4 μη παραδοσιακά εμβόλια), που δεν ξέρουμε τι ασθένειες μπορούν να προκαλέσουν στο μέλλον στην υγεία μας, εγώ κ. Πρωθυπουργέ είμαι με τους "ψεκασμένους" και όχι μαζί σας!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ