12.8.21

Γιώργος Τράγκας: «Ούτε 40% δεν παίρνουν σήμερα μαζί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Το Βερολίνο σπεύδει να τους σώσει αλλά...»



 Τα φιλοκυβερνητικά site πρόβαλλαν με την έπαρση της Αρίας Φυλής, την πομπή των 40 Γερμανικών πυροσβεστικών οχημάτων, επανδρωμένων με 200 πυροσβέστες της χώρας του ξανθού Ζίγκφριντ που κατευθύνονταν προς τον Ευρωπαϊκό Νότο να σώσουν (με μεγάλη καθυστέρηση) τους Έλληνες κατοίκους του Μεσογειακού Γερμανικού προτεκτοράτου.

Αφού πρώτα έγιναν παρανάλωμα του πυρός μεγάλες περιοχές του και έμειναν άστεγοι χιλιάδες Έλληνες.

Έτσι μας είπαν σήμερα, ότι οι “σωτήρες Γερμανοί”, που μας “αγαπάνε και είναι φίλοι μας”, αφού ο δικός τους άνθρωπος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοήθησε να βάλουν στο φουλ τις γραμμές παραγωγής ανεμογεννητριών, η SIEMENS, η ENERCON και η VESTAS.

Οι “Γερμανοί ξανάρχονται”, αφού έπεσαν στο “μιλητό” εκατομμύρια ευρώ από τα λεφτόδεντρα του Μητσοτάκη μήπως κοιμηθεί ο κόσμος και ονειρευτεί ότι είναι “πλούσιος”. Από το παραμύθι του Μαξίμου λείπει ο Θανάσης Βέγγος και η κραυγή της αξέχαστης Μαλβίνας: “Έξω... από την παράγκα”!  

Λίγο πριν τις γερμανικές εκλογές, η κ. Μέρκελ και το Βερολίνο έστειλαν οδικώς… κομβόι πυροσβεστικών οχημάτων, προκειμένου να βοηθήσει την φλεγόμενη Ελλάδα, αφού προηγήθηκε η άφιξη Ρουμανικών, Σερβικών και Ρωσικών ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων. 

Η αλήθεια είναι, ότι η Καγκελαρία του Βερολίνου σπεύδει τώρα (καθυστερημένα), να σώσει την βαριά τραυματισμένη πρωθυπουργική θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και την καταρρέουσα Γερμανική Εστία των Αθηνών. Δηλαδή, τη φιλογερμανική μειοδοτική πολιτική συμμαχία, που επί σειρά ετών εμφανίζεται ως “Ευρωπαϊκό τόξο”, ή δήθεν “συνταγματικό τόξο”, ενώ προβαίνει σε πλήθος αντεθνικών, αντιδημοκρατικών και αντισυνταγματικών ενεργειών που αποδυναμώνουν το λαό και το κράτος, οδηγούν την πατρίδα σε πλήρη οικονομική εξαθλίωση και αέναη εξάρτηση, με τελικό επιδιωκόμενο στόχο την εθνική συρρίκνωση.

Ήδη, τα τελευταία 50 χρόνια χάσαμε τη μισή Κύπρο και η Τουρκία αλωνίζει στο Αιγαίο. Για να γίνει αυτό βοήθησαν κυρίως οι οικογένειες Μητσοτάκη, Σημίτη, οι κλώνοι των δοσίλογων της κατοχής και οι εθνοπαράφρονες της Χούντας.

Η Γερμανική πολιτική και οικονομική κατοχή στην Ελλάδα (με τη βοήθεια των γερμανόφιλων της Αθήνας), έχει επιφέρει την τελευταία δεκαετία:

α) αστρονομική αύξηση του δημοσίου χρέους (τριπλάσιο και πλέον από την είσοδο μας στο μνημόνιο),

β) οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα και μιξάρισμα του γηρασμένου πληθυσμού, με εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, άλλων θρησκειών και παραδόσεων,

γ) μείωση του Εθνικού φρονήματος, της Ιστορικής γνώσης και της Θρησκευτικής συνείδησης, με δόλια - σκόπιμη απάλειψη μεγάλων κεφαλαίων της Ιστορίας και των Θρησκευτικών που διδάσκονται στα σχολεία και με προώθηση εθνομηδενιστικών απόψεων όπως αυτές του Βουλευτή της ΝΔ κ. Καιρίδη ότι «είμεθα παιδιά των Τούρκων» ή «η Τουρκία έχει δικαιώματα στο χώρο του Αιγαίου» και

δ) οριστική διχοτόμηση του νησιού της Αφροδίτης και προσάρτηση της Αμμόχωστου από τους Τούρκους,

Τα  Βερολίνο προώθησε την υποθήκευση της ελληνικής οικονομίας και την είσοδο της Ελλάδος στο μνημόνιο. Έσπρωξε την πατρίδα μας στην απόλυτη οικονομική κατοχή και στον έλεγχο όλων των κρατικών περιουσιακών στοιχείων.

"Μαγείρεψε” την “Συμφωνία των Πρεσπών” και ταυτόχρονα ενίσχυσε και βοήθησε τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας.

Τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Μητσοτάκης κινούνται ως γερμανικές μαριονέτες. Ιδιαίτερα ο δεύτερος. Η πατρίδα μας μεταβλήθηκε σε γερμανικό προτεκτοράτο, το οποίο απομυζούν οι Γερμανοί βιομήχανοι σε συνεργασία με την αθηνοκεντρική ελίτ. 

Σε αυτό συνέβαλλαν συνειδητά τα ακόλουθα μέλη της Γερμανική Εστίας των Αθηνών, τα παιδιά - οι κλώνοι όσων συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αργότερα:

1) Η οικογένεια Μητσοτάκη. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ποτέ δεν έκρυψε τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τον γερμανικό παράγοντα (τον έχω ηχογραφήσει να μου αφηγείται τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τους Γερμανούς). Ανέτρεψε ως πρωταγωνιστής της αποστασίας του ’65 τη Δημοκρατία, τον Γεώργιο Παπανδρέου και δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις για να έρθει η 21η Απριλίου και μετά ο Αττίλας και η διχοτόμηση της Κύπρου. Εβίασε ως φασίστας τη λαϊκή βούληση.

Ήταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας για τα Σκόπια και έλεγε ότι οι Έλληνες είναι αμνήμονες και θα ξεχάσουν σε 10 χρόνια ότι οι Σκοπιανοί θα λέγονται Μακεδόνες! Και το έλεγε αυτό, ενώ εκατομμύρια Έλληνες διαδήλωναν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη!

Έδωσε οδηγίες στον Αντώνη Σαμαρά να υπακούει σε όσα του έλεγε ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Χανς Ντίτριχ Γκένσερ κατά τη διάρκεια διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο, υπακούοντας και εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του Βεριολίνου. Η οικογένεια Μητσοτάκη είχε σχέσεις με τον μεγάλο δωσίλογο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τον Τζορτζ Σόρος και τους ανθρώπους του.

Προσωπικά, ο Κυριάκος και η σύζυγός του Μαρέβα ήταν κολλητοί με τον Γερμανό πράκτορα-Διευθύνοντα Σύμβουλο της αμαρτωλής SIEMENS Μιχάλη Χριστοφοράκο, γιο του δοσίλογου Χριστοφοράκου που κάθισε στο σκαμνί αλλά ο γιος του έγινε διευθυντής στη SIEMENS... Ο σημερινός Πρωθυπουργός ποτέ δεν έκρυψε ότι η πρώτη γλώσσα που έμαθε ήταν τα γερμανικά. Το όνομα της οικογένειας Μητσοτάκη καταχωρείται σε πλήθος σκανδάλων, όπως αυτό της Καλτσεστρούτσι.

2) Η Γερμανική Εστία των Αθηνών περιλαμβάνει τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, του οποίου ο αδελφός Σπύρος Σημίτης, ήταν επικεφαλής του Γερμανικού “FBI”, δηλαδή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας Συντάγματος. Αυτή η Υπηρεσία είναι “αδελφή” της BND, δηλαδή των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών! Είχαμε Πρωθυπουργό, εδώ στην Αθήνα, που ο αδελφός του ήταν προϊστάμενος Γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών! Ο Κώστας Σημίτης πρωταγωνίστησε σε όλες τις ανθελληνικές συμφωνίες που συμπεριελάμβαναν όρους εναντίον της πατρίδας μας (Ίμια – Μαδρίτη - Δουβλίνο κ.α.).

Ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε πάντα στη Δήμητρα ότι ο Σημίτης είναι “Γερμανός πράκτορας” (μου το έχει αφηγηθεί η κ. Δήμητρα Παπανδρέου σε συνέντευξη).

Όλοι οι άνθρωποι του Σημίτη έχουν καταλάβει σήμερα θέσεις στο Μαξίμου και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όλοι οι γερμανόφιλοι, γιοί και εγγονοί συνεργατών των ναζί στην διάρκεια της κατοχής είναι κοντά του! Ο πατέρας του Αντιπροέδρου της σημερινής μαύρης ΝΔ, του κ. Πικραμένου, είχε στη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής το αποκλειστικό δικαίωμα της διανομής του Κατοχικού Τύπου.

Η οικογένεια Μητσοτάκη είχε “κουμπαριές” με την οικογένεια Λαμπράκη, η οποία μετά την απελευθέρωση για να μην κατασχεθεί η περιουσία της ως “εχθρική”, άλλαξε τα ονόματα των εφημερίδων της και έκανε τα “Αθηναϊκά Νέα” σκέτα “Νέα” και το «Ελεύθερο Βήμα» σκέτο «Βήμα».

Να υπενθυμίσω ότι ο λαός στη διάρκεια της Αποστασίας έκαιγε ντάνες εφημερίδων, τα “ΝΕΑ” και το “ΒΗΜΑ”, στους δρόμους της Αθήνας, γιατί το παλάτι, ο Μητσοτάκης και το συγκρότημα “Λαμπράκη”, όπως και η εφημερίδα “Ελευθερία”, ανέτρεψαν τη νόμιμη κυβέρνηση και τη Δημοκρατία.

O σημερινός Αντιπρόεδρος της ΝΔ Πικραμένος, μέγας θαμώνας της γερμανικής πρεσβείας, ως πρόεδρος του ΣτΕ, ενέκρινε το Μνημόνιο λέγοντας ότι “οι συνθήκες στη χώρα μας προσομοιάζουν εκείνες του πολέμου”!

Έγραψε δηλαδή κάτι ανάλογο με εκείνο που είπε ο στρατηγός Τσολάκογλου, ο πρώτος δωσίλογος Πρωθυπουργός που τοποθέτησε ο Χίτλερ μετά την εισβολή των Γερμανών στην Αθήνα.

Ο Τσολάκογλου ισχυρίστηκε ότι: “H Eλλάδα εξήλθε του πολεμικού θεάτρου"! “Σωθήκαμε” είχε πει ο δωσίλογος, γιατί ανεβάσαμε την σβάστικα στην Ακρόπολη.

Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, που βρίθει σημιτικών - γερμανόφιλων είναι, επίσης, τοποθετημένος σε θέση επόπτη των δημοσίων οικονομικών, ο κ. Σκυλακάκης, εγγονός του αρχηγού των εγρμανόφιλων επί Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος πίεζε, τότε, τον δικτάτορα να βγάλει τη χώρα στον πόλεμο υπέρ των ναζί, αλλά ο Μεταξάς τον εξόρισε.

Το Βερολίνο σήμερα, σπεύδει να ρίξει «σωσίβιο» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που βουλιάζει στην άβυσσο των λαθών και της βουλιμίας του. Το σωσίβιο που ρίχνει η Καγκελαρία λέγεται “διακομματική συναίνεση”.

Ο καθοδηγούμενος πάντα από το Βερολίνο, ο άνθρωπος που έβαλε φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του εκεί στις «Πρέσπες», ο Αλέξης Τσίπρας, είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον ήπιο πολιτικό λόγο του, την ανοχή του στα εγκλήματα της και τη μηδαμινή αντιπολίτευση.

Βολεύει απόλυτα τα σχέδια του Βερολίνου. Ήδη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει μόνο για «πολιτική ευθύνη» του κ. Μητσοτάκη και δεν ζητάει ουδεμία παραίτηση για όσα έγιναν και άφησαν άστεγους και κατεστραμμένους χιλιάδες Έλληνες.

Το Βερολίνο θέλει ακόμη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου και ο Αλέξης σπεύδει να βοηθήσει.

Είναι πολύ χαμηλή η δημοφιλία του και επιλέγει να στηρίζει τον Μητσοτάκη και να καταστρέφεται η χώρα μήπως και αυξηθούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και αυτός επιστρέψει στην πρωθυπουργία.

Σωστά η εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” επεσήμανε ότι οι Γερμανοί συστήνουν και πετούν ως “σωσίβιο” και στους δύο τη “διακομματική συναίνεση”. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται.   

Όπως ο Τσίπρας έπαιξε τα ξένα παιχνίδια και σήμερα δεν ανιχνεύεται στα γκάλοπ πάνω από 20%, έτσι και ο Μητσοτάκης ακούει ότι η ΝΔ κινείται σε πολύ χαμηλά ποσοστά. Η Γερμανική Εστία των Αθηνών δέχεται ισχυρά πλήγματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν και οι παραδοσιακοί - ιστορικοί σύμμαχοι που παρακολουθούν και καταγράφουν όλα τα παιχνίδια που έπαιξε για λογαριασμό της Μέρκελ, ο Κυριάκος και ο Αλέξης. Όταν ταξιδεύεις έως το Σινικό Τείχος, παρά τις συστάσεις του Μάικ Πομπέο, αυτό σημαίνει οδηγία Μέρκελ. Όταν παίζεις με τη COSCO, αυτό σημαίνει Βερολίνο. Και αυτά κάποια στιγμή έχουν ένα τίμημα. Το σίγουρο είναι, ότι αν αύριο γίνουν εκλογές τα “συνεταιράκια” της Γερμανικής Εστίας δεν πιάνουν μαζί ούτε 40%.

https://www.pronews.gr/