23.7.21

Ενοχλημένη η Τουρκία από την απόκτηση Rafale από την Ελλάδα - «Μεταχειρισμένα αεροσκάφη»

 


Εμφανώς ενοχλημένη εμφανίζεται η Τουρκία μετά την παράδοση του πρώτου γαλλικού αεροσκάφους Rafale στην Ελλάδα, με τα φιλοκυβερνητικά μέσα να τα χαρακτηρίζουν ως «μεταχειρισμένα».

«Τα μεταχειρισμένα αεροσκάφη της Γαλλίας προκάλεσαν μεγάλη χαρά στην Ελλάδα» σχολιάζει η εφημερίδα Βατάν, αναφέροντας το κλίμα ενθουσιασμού στα ελληνικά ΜΜΕ για την απόκτηση των γαλλικών αεροσκαφών.

«Η αεροπορική υπεροχή του Αιγαίου μετατοπίζεται προς την Ελλάδα: Η Αθήνα λαμβάνει τα πρώτα αεροσκάφη Rafale» είναι ο τίτλος ανάλυσης της ενημερωτικής πύλης boldmedya.com.

«Η Ελλάδα πλήρωσε μια περιουσία στα ξεπερασμένα μαχητικά της Γαλλίας» επισημαίνει το Α Ηaber υποστηρίζοντας -φανερά εκνευρισμένo- πως : «Απελπισμένη ενάντια στην ισχύ της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα προχώρησε σ’ ένα άλλο πλήγμα στην βυθισμένη οικονομία της με την αγορά 18 μαχητικών Rafale».

«Η Ελλάδα παραλαμβάνει τα πρώτα αεροσκάφη που παραγγέλθηκαν από τη Γαλλία» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της ενημερωτικής πύλης egenews.web.tr, παρουσιάζοντας τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες η απόκτηση των Rafale από την Ελλάδα, της εξασφαλίζει υπεροχή έναντι της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.


https://www.defencenet.gr/