18.7.21

ΜΑΡΚ ΜΙΛΕΪ - Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

 
Ο Στρατηγός Μάρκ Μίλεϊ, ο Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, είναι ο άνθρωπος που σταμάτησε τον Τραμπ, γλιτώνοντας τις ΗΠΑ από πιθανή Δικτατορία και Πόλεμο κατά του Ιράν, που θα αποτελούσε και την ταφόπλακα της ανθρωπότητας, καθώς θα εξελισσόταν πιθανά σε πυρηνικό ολοκαύτωμα. 

  Παράλληλα όμως και χωρίς να το θέλει, σταμάτησε έτσι και τον Ερντογάν, στα άμεσα επιθετικά σχέδιά του κατά της Ελλάδας, τα οποία προφανώς του υπέβαλε ο υπερατλαντικός "συνέταιρός" του...


"ΧΑΣΑΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ"

 Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του "The New Yorker", με αναφορές σε βιβλία που κυκλοφόρησαν ήδη ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν προσεχώς για τα έργα και τις ημέρες του Ντόναλτ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ο παρανοϊκός και φιλότουρκος Πρόεδρος των ΗΠΑ και το επιτελείο του, σχεδίαζαν πόλεμο εναντίον του Ιράν για να κρατηθούν στην εξουσία, όπως είχε τότε αποκαλύψει το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙπαράλληλα με την προσπάθεια "πραξικοπήματος", ποντάροντας σε πρόκληση εμφύλιων βίαιων επεισοδίων (βλέπε Καπιτώλιο), για τα οποία θα καλούσαν τον στρατό να επέμβει, επιβάλλοντας την παραμονή Τραμπ στην εξουσία!

  Όλα αυτά έγιναν φανερά στον Μίλεϊ από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που διαμορφώθηκε μετά την ήττα Τραμπ στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020. Ο Τραμπ ως γνωστόν δεν αναγνώρισε το αποτέλεσμα, ωθώντας έτσι σε ξεσηκωμό τους οπαδούς του, που έφτασαν - όπως είχαμε εγκαίρως - προειδοποιήσει στα πρόθυρα πραξικοπήματοςκαταλαμβάνοντας το Καπιτώλιο, στις 6 Ιανουαρίου 2021.

  Εν των μεταξύ, όλο αυτό το διάστημα άνθρωποι του Τραμπ, όπως ο Αντιπρόεδρος Πενς και ο ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο, ωθούσαν τον Αμερικανό Πρόεδρο σε πόλεμο κατά του Ιράν, κάτι για το οποίο εκλιπαρούσε ο Νετανιάχου από το Ισραήλ, βάζοντας σε κίνδυνο ολόκληρη την υφήλιο!

  Όταν τους ρώτησε ο Μίλεϊ γιατί σώνει και καλά θέλουν επιτεθούν στο Ιράν, ο Πενς απάντησε "επειδή είναι κακοί"...

 Γιατί εάν το Ιράν δεχόταν επίθεση, θα χτυπούσε το Ισραήλ, θα αναστατωνόταν ολόκληρος ο Περσικός Κόλπος, ο Αραβικός κόσμος και η ροή πετρελαίου, ενώ δεν θα καθόταν με δεμένα χέρια η Ρωσία και η Κίνα, που θα εισέβαλε στην νήσο Ταϊβάν (την "Κύπρο" της περιοχής), θέτοντας σε πολεμικό συναγερμό Ινδία, Βιετνάμ, Νότια Κορέα και Ιαπωνία, που όμως δεν θα τολμούσαν να κάνουν και άλλο βήμα...

  Ο Στρατηγός όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να αποφύγει αυτές ακριβώς τις δύο "νάρκες", που δεν θα τίναζαν στον αέρα μόνο τις ΗΠΑ, αλλά ολόκληρο τον κόσμο: να μην κατεβάσει Στρατό στον δρόμο ενάντια στους αμερικανούς πολίτες για κανέναν λόγο και αιτία και να εμποδίσει πάση θυσία αμερικανική επίθεση στο Ιράν, την στιγμή μάλιστα που οι ΗΠΑ είχαν ήδη εκλέξει άλλο Πρόεδρο, ο οποίος και δικαιούνταν να πάρει ή όχι τέτοιες καθοριστικές αποφάσεις.

 Ο Μάρκ Μίλεϊ παρομοίαζε την κατάσταση Νοεμβρίου 2020 έως Ιανουαρίου 2021 με ένα "αεροπλάνο που έχουν σβήσει και οι δύο κινητήρες του, τα συστήματα προσγείωσης έχουν κολλήσει, και βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκηςΗ δουλειά μας είναι να προσγειώσουμε αυτό το αεροπλάνο με ασφάλεια και να κάνουμε μια ειρηνική μεταφορά εξουσίας στις 20 Ιανουαρίου",  φέρεται να έλεγε στους δικούς του Επιτελείς, ζητώντας τους να μην εκτελέσουν καμία διαταγή του Τραμπ ή των Υπουργών του, χωρίς πρώτα να ενημερωθεί ο ίδιος

  Απαντούσε μάλιστα στις έντονες και δικαιολογημένες ανησυχίες των Δημοκρατικών, ότι δεν θα αφήσει τον Στρατό να εμπλακεί στην πολιτική, όπως και έκανε.

 Τρεις ημέρες πριν την 6η Ιανουαρίου και την εισβολή των οπαδών Τραμπ στο Καπιτώλιο, ο τετράστερος Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, στις 3 Ιανουαρίου 2021, είχε την τελευταία κρίσιμη συνάντηση με τον Τραμπ στο οβάλ γραφείο, παρουσία του Πομπέο και του Συμβούλου Ασφαλείας Ρόμπερτ Ο' Μπράιαν. 

 Ο Τραμπ ζήτησε και πάλι να μπει στο μικροσκόπια το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν για να χτυπήσει στο ψαχνό! Τότε όμως και ο Πομπέο και ο Μπράιαν, βλέποντας πως όλα είχαν τελειώσει, του είπαν πως ήταν πια πολύ αργά για χτύπημα, ενώ ο Μίλεϊ  εξέθεσε όλους τους κινδύνους που θα αντιμετώπιζαν οι ΗΠΑ, ωθώντας τον να κλείσει για πάντα το θέμα, αποφεύγοντας έτσι κάθε πόλεμο με το Ιράν, το οποίο η ειρηνόφιλη και ευφυής πολιτική Ομπάμα, είχε καταφέρει να ξανασυνδέσει με την Δύση, στερεώνοντας την διεθνή ειρήνη. 

  Απέμενε πια μόνο ο δρόμος των "ταραχών", ο δρόμος του "ξεσηκωμού" του λαού, των οπαδών δηλαδή του τουρκόφιλου Τραμπ, που και αυτός ευτυχώς απέτυχε χάρη στην αντίδραση όχι μόνο των Δημοκρατικών, αλλά και αρκετών Ρεπουμπλικάνων, που δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς ο Τραμπ ωθούσε τον κόσμο σε εκτροπή και "Δικτατορία"!

  Βεβαίως ο Τραμπ τα αρνείται όλα αυτά και ευτυχώς που δεν συνέβησαν και έμειναν απλά "προθέσεις", γιατί σήμερα θα βασίλευε παγκόσμια το χάος... Ευτυχώς που ήταν εκεί ο Στρατηγός Μαρκ Μίλεϊ και όχι κάποιος άλλος...



ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Όπως υποστήριζε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, πηγαίνοντας για άλλη μια φορά κόντρα στο ρεύμα των Τραμπ"ούκων", κόντρα στο πάγιο ανθελληνικό και φιλοτουρκικό ρεύμα των Ρεμπουμπλικανώνο Τραμπ έπρεπε να πέσει, για να πέσει μαζί του και η μύτη του Ερντογάνστον οποίο έδινε θάρρος και "νομιμοποίηση" των προκλητικών ενεργειών του εναντίον της Ελλάδας (Έβρος - ΑΟΖ) και της Κύπρου (παράνομες Γεωτρήσεις), έχοντας ίσως αφήσει να εννοηθεί ή και υποσχεθεί "σοβαρά ανταλλάγματα" εάν η Τουρκία έμπαινε σε πόλεμο κατά του Ιράν... 

 Έτσι ίσως εξηγείται γιατί ξαφνικά άλλαξε στόχο ο Ερντογάν, άφησε το Ισραήλ και την Παλαιστίνη, αλλά και την Αίγυπτο και στράφηκε κατά της Ελλάδας...



ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΛΛΑ...

 Σε λίγο είναι απολύτως βέβαιο ότι ο Ερντογάν, το τελευταίο κατάλοιπο Τραμπ, θα πέσει με τις ευλογίες Μπάιντεν. Και είναι αυτονόητο πως οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να ξαναφέρουν την Τουρκία στο ΝΑΤΟ, οπότε ο τουρκικός κίνδυνος θα ξαναέρθει και μάλιστα δριμύτεροςγιατί οι φυλοδυτικοί - κεμαλικοί που θα αναλάβουν, θα στρέψουν αυτή την φορά την Τουρκία προς έναν και μόνον "εχθρό", την Ελλάδα, προκειμένου να επικρατήσουν στο εσωτερικό!

 Αυτό σημαίνει ότι άμεσα η Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευθεί (εκτός από τα αμερικανικά F-35) όπλα αιχμής που δεν θα ελέγχονται από ΗΠΑ, όπως τα Γαλλικά Rafale και οι Γαλλικές υπερσύγχρονες φρεγάτες Belharra με όλα τα υπερόπλα τους, για προετοιμασία Γενικού Πολέμου με την Τουρκία, από Έβρο έως Κύπρο! Πολέμου επιθετικού πια και απελευθερωτικού! Για το 3ο 1821! Για να τελειώνουμε μια και καλή, ολοκληρώνοντας το έργο του Κολοκοτρώνη και της Φιλικής Εταιρείας!

  Η Τουρκία ήδη έχει το πλεονέκτημα των Drones, τα προωθεί στην Κύπρο και τα Τίρανα, ενώ ετοιμάζει στρατιές χιλιάδων μισθοφόρων Τζιχαντιστών, για να μας ριχθεί όχι μόνο από Ανατολικά, αλλά κυρίως από την Αλβανία, όπου πρέπει να ετοιμαστεί και πάλι η απελευθερωτική "σιδηρά" 8η Μεραρχία να προελάσει στην Βόρειο Ήπειρο!

 Οι Τούρκοι θα μας προσφέρουν όλες τις "ευκαιρίες" για την εθνική, ιστορική και γεωοικονομική αποκατάσταση του Ελληνισμού. Αρκεί να είμαστε έτοιμοι, εξοπλισμένοι, αποφασισμένοι, ενωμένοι και πεπαιδευμένοι, εισάγοντας τα εθνικά θέματα στα Σχολεία, ψυχώνοντας την νεολαία και κρατώντας με Ιστορία και Πίστη, και σχετικές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές παραγωγές, καλλιτεχνικές δημιουργίες και τραγούδια, ψηλά το φρόνημα, που είναι πολλαπλασιαστής δύναμης και είναι αυτό που τσάκισε τον Μουσολίνι το 1940!

  Δεν έχουμε καιρό όμως. Η κλεψύδρα αδειάζει...