25.7.21

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σύλληψη διακινητή λαθρομεταναστών, που τους εφοδίαζε και με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα !

Οι ποινές σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είναι ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ.
Juan


Σύλληψη ατόμου στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη παράνομης διακίνησης αλλοδαπών Απογευματινές ώρες χθες (24-07-2021), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, εντόπισαν σε χώρους σταθμού υπεραστικών λεωφορείων και συνέλαβαν 30χρονο άντρα, ο οποίος προμήθευσε τέσσερις αλλοδαπούς με ταξιδιωτικά έγγραφα που έφεραν εμφανή στοιχεία πλαστότητας. 

 Κατά τον έλεγχο, ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει επιβιβαζόμενος σε όχημα όπου τον ανέμενε ο οδηγός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε. 

 Σε έλεγχο που του έγινε, αλλά και σε έρευνα του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: - (10) δελτία ταυτότητας αλλοδαπής Αρχής με εμφανή στοιχεία πλαστότητας -περισσότερα από (6.000) ευρώ και -(3) κινητά τηλέφωνα. 

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ο 30χρονος άντρας, είχε μεταφέρει, με το ίδιο όχημα, από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη, τους προαναφερόμενους τέσσερις αλλοδαπούς. 

 Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ο οδηγός του αυτοκινήτου.