8.7.21

Μάστιγα: Αλλοδαπός προσπάθησε να βιάσει 21χρονη στου Ζωγράφου - Έβαλε το χέρι κάτω από τη φούστα της και την έριξε κάτω

Σε παρόμοιες περιπτώσεις, μάλλον οι Έλληνες, θα πρέπει να τους "ενημερώνουν"  ότι εδώ είναι Ελλάδα και όχι Πακιστάν
                  και να τους παραδίδουν- μετά την "ενημέρωση " στην Αστυνομία.

                                                                          Juan
 Σε μάστιγα τείνουν να γίνουν οι επιθέσεις για βιασμό στη χώρα μας, καθώς μετά τον βιασμό-σοκ από τέσσερις Πακιστανούς που υπέστη η έγκυος κοπέλα στον Άγιο Νικόλαο, είχαμε την επίθεση Πακιστανού σε έφηβους στο τραμ της γραμμής Γλυφάδας-Παλαιού Φαλήρου, ενώ την Τρίτη καταγράφηκε ένα ακόμη περιστατικό. 

Συγκεκριμένα, ένας μελαμψός άνδρας επιτέθηκε σε μια κοπέλα λίγο πριν τη μια το βράδυ της 6ης Ιουλίου. Ο άγνωστος της επιτέθηκε ενώ είχε κατέβει από το σπίτι της για να πάει σε μίνι μάρκετ και αφού έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και την θώπευσε στα γεννητικά όργανα, την έριξε κάτω για να ολοκληρώσει το φρικαλέο του έργο.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να την κοπανήσει και τρέχοντας να χαθεί στα στενά της περιοχής. 

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε η κοπέλα στην αστυνομία, η επίθεση έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Μπισκίνη και Τραυλαντώνη.

Ο επίδοξος βιαστής, όπως είπε η κοπέλα ήταν νεαρής ηλικίας, αδύνατος, μετρίου αναστήματος γύρω στο 1.70 με μαύρα ίσια μαλλιά, μελαψός και  ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα μαύρα. Μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι, ενώ είχε καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά του με μαύρη μάσκα κορωνοιού. 

 https://www.pronews.gr/