8.6.21

Θα συνεχίσετε να αφήνετε εντελώς απροστάτευτες τις γυναίκες από τους ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ μισάνθρωπους;

 


Συγγνώμη, αλλά το κακό παράγινε με την… ειρηνική πακιστανική -κυρίως- κοινότητα Ελλάδας. Είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες και σχεδόν κάθε μέρα πληροφορείται η ελληνική κοινωνία για κάποιο νέο “ανδραγάθημα” επίθεσης σε γυναίκες με σκοπό τον βιασμό. Δεν αρκούσε προφανώς το σοκ με την 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο.

Το νέο περιστατικό στο Κορωπί, έξι η ώρα το απόγευμα, που ήρθε πριν λίγο στο φως της δημοσιότητας, ήρθε να λειτουργήσει ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αποτελεί τεράστια ΝΤΡΟΠΗ για το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Απόπειρα ομαδικού βιασμού μιας γυναίκας που έμεινε μόνη της μερικά λεπτά σε ένα πάρκινγκ απροστάτευτη. Και ζωντανή μετάδοση (live streaming) σε ιστοσελίδα… Τι λέτε ρε; Πάτε καλά; Όχι πως η παρουσία ανδρός θα αποτελούσε και την απόλυτη εξασφάλιση. Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρεύονται οι ανόητοι δήθεν αντιρατσιστές…

Προ καιρού ίσχυε ότι όποιος μετανάστης διέπραττε βαρύ έγκλημα, μετά τη φυλάκισή του θα απελαυνόταν. “Κάποιοι” φρόντισαν να το καταργήσουν, επικαλούμενοι δήθεν “ανθρωπισμό”. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στην πράξη.

Σκανδαλώδης σε βαθμό… κακουργήματος είναι και η ΑΦΩΝΙΑ των οργανώσεων που υποτίθεται ότι προστατεύουν τα δικαιώματα της γυναίκας. Η δική τους πολιτική ορθότητα (βλ. ιδεοληψία) θεωρεί προφανώς ότι θα κατηγορηθούν για… ρατσισμό εάν κινητοποιηθούν. Με αποτέλεσμα να το βουλώνουν.

Ασύλληπτη ήταν τα περασμένα χρόνια η δήλωση ανώτατου αξιωματούχου της αστυνομίας της Βρετανίας απαντώντας στο ερώτημα “τι θα γίνει επιτέλους με τους Πακιστανούς”. Ο αθεόφοβος, είχε πει “τι να κάνουμε, έτσι είναι η κουλτούρα τους“! Θα το έλεγε αν στα θύματα συμπεριλαμβάνονταν η μάνα του, η κόρη του ή/και η αδερφή του; Διότι και η ανοησία έχει όριο…

Και αν στη Βρετανία υπάρχουν… άλλοι λόγοι συσσώρευσης Πακιστανών, για ποιον λόγο κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μεταφέρουμε αυτά τα προβλήματα και στην Ελλάδα; Για να μην μας πουν ρατσιστές; Για ποιον λόγο ΔΕΝ εξαπολύουμε επίθεση απέναντι σε Βούλγαρους, Πολωνούς, Ινδούς κ.λπ; Δεν είναι βέβαια μόνο οι Πακιστανοί… ξέρουν οι αρχές ασφαλείας.

Εθελοτυφλώντας, πάντα για λόγους… αντιρατσιστικής πολιτικής ορθότητας, κλείνουμε τα μάτια στο πρόβλημα της ισλαμιστικής ιδεολογίας. Διότι δεν πρόκειται απλά για θρησκευτική πίστη. Τραβάμε κανένα ζόρι με τους Ινδούς Σιχ για παράδειγμα; Μας ενοχλούν τα τουρμπάνια τους; Όχι. Διότι πολλοί ίσως είναι έτοιμοι να μας… φορέσουν την ταμπέλα του ΡΑΤΣΙΣΤΗ. Στα παλιά μας τα παπούτσια…

Το πρόβλημα είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των προστατών των Πακιστανών. Είτε είναι γυναικείες οργανώσεις, είτε δικαιωματιστές της Αριστεράς, όλοι ανεξαιρέτως με τις ιδεολογικοποιημένες ανοησίες που προβάλουν, γελοιοποιούνται με μια θεμελιώδη αντίφαση

Από τη μία κόπτονται για να βελτιώσουν υποτίθεται τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Να εξασφαλίσουν με το ζόρι ποσοστό συμμετοχής σε διοικήσεις εταιριών, στα πολιτικά κόμματα, στις κυβερνήσεις. Λες και αυτό δεν εμπεριέχει στοιχεία ρατσισμού, αφού μετατρέπει σε “όπλο” τη γυναικεία φύση, ακυρώνοντας στην πράξη το αν κάποιος είναι επαρκής ή όχι για μια συγκεκριμένη δουλειά. Με την εξαίρεση της ισότητας στις αμοιβές που είναι απολύτως σωστό.

Αυτό που όμως παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είναι πως η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών ακυρώνεται στην πράξη επειδή είναι αποσπασματική! Για να μην αναγκαστούν να παραδεχθούν ότι ο μισογυνισμός είναι ενσωματωμένος στη νοοτροπία μεγάλης μερίδας των μουσουλμάνων, αφήνουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ τις γυναίκες.

Οι γυναίκες είναι όμως που υποφέρουν από αυτή τη σύγχρονη κοινωνική “επιδημία”. Την ίδια στιγμή, οι δράστες “εκπαιδεύονται” να θεωρούν ότι μπορούν να συνεχίσουν στο πλαίσιο μιας “λελογισμένης παραβατικής συμπεριφοράς” στη χώρα που έχουν έρθει απρόσκλητοι!

Αφού η εμπειρία έχει αποδείξει ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από πολύ συγκεκριμένες μεταναστευτικές πληθυσμιακές ομάδες. Αντί να τους τσακίζουμε, προστατεύοντας μάλιστα τις ίδιες τους τις γυναίκες στις οποίες επιφυλάσσουν παρόμοια μεταχείριση, κάνουμε ως κοινωνία ότι δεν καταλαβαίνουμε!

Και όχι μόνο… Όπως προαναφέρθηκε, καταργήσαμε και το μοναδικό μέτρο που είχε μια περιορισμένη μεν, αποτρεπτική δε λογική. Όταν το κάνεις φίλε και μέσα θα πας και στη συνέχεια θα σε πετάξουμε έξω από τη χώρα. Δηλαδή τι μένει να κάνει ο πολίτης για να προστατευθεί; Να αποκτήσει όπλο και να τους ξαπλώνει;

Λυπούμαστε, αλλά ούτε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ούτε ο Μάκης Βορίδης που έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν για καταστολή ενός φαινομένου που λαμβάνει εφιαλτικές διαστάσεις δεν κάνουν τη δουλειά τους. Κι όταν συλλαμβάνονται, αφήνονται ελεύθεροι με εγγύηση. Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα;

Όποιος θέλει να μείνει προσκολλημένος στην “κουλτούρα” του, μπορεί να το κάνει στη χώρα του. Από τη στιγμή που θα πατάει σε ευρωπαϊκό έδαφος θα πρέπει να είναι υποχρεωμένος να σέβεται τις αρχές και της αξίες της Ευρώπης. Όπως κάνουμε και οι Ευρωπαίοι όταν μεταβαίνουμε σε ισλαμικές χώρες.

Και καλό θα ήταν τα προνόμια που συνδέονται με την όποια πίστη τους τα οποία θα απολαμβάνουν ακόμα και οι νομοταγείς μετανάστες, να συνδέονται αυστηρά με τον κανόνα της αμοιβαιότητας. Εάν η χώρα προέλευσης εξασφαλίζει όσα και η Ευρωπαϊκή Ένωση στο έδαφός της, κανένα πρόβλημα…

Φυσικά ποτέ δεν θα αρνηθείς σε κανέναν να λατρεύει όποιον Θεό θέλει. Χωρίς όμως να παρεμβάλει την κοινωνική σου ζωή και κυρίως χωρίς να αφήνεται το παραμικρό περιθώριο να παρανομεί.

Εάν νομίζει οποιοσδήποτε ότι ο “θεός” του… επιτρέπει να θεωρεί τις γυναίκες ως κατώτερο ον, αποστολή του οποίου είναι να ικανοποιεί τις ανώμαλες ορέξεις του.

https://www.defence-point.gr/