9.6.21

Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος: ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ! «ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!»
Η Ερίτιμος Κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δηλ. η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, απέδειξε, ότι δεν είναι άξια για την θέση, την οποίαν κατέχει!

Αναφερομένη στην υπογεννητικότητα, η οποία εμφανίζεται σήμερα στην Ελλάδα, είπε να μη ανησυχούμε, διότι οι μετανάστες μπορούν να αναπληρώσουν το κενό, αρκεί να πολιτογραφηθούν ως Έλληνες, δηλ. αρκεί να τους δοθεί η Ελληνική υπηκοότης!...

«Η κα Σακελλαροπούλου μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το δημογραφικό, εκεί μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία.

Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»!

Ειδικότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει και σημείωσε ότι από το 2011, όπως αποδεικνύουν σχετικές έρευνες, η χώρα μας έχει μπει σε μια νέα φάση, πρωτοφανή στα μεταπολεμικά χρόνια».

Με άλλα λόγια σε λίγο θα είμαστε εμείς οι ξένοι

στον τόπο μας και οι Μουσουλμάνοι

Μετανάστες
τα αφεντικά μας!


Γι’ αυτό άλλωστε και

τούς ταΐζουμε με μεγάλη απλοχεριά διά των Μη

Κυβερνητικών Μονάδων φιλοξενίας των! Πολλοί

Έλληνες πεθαίνουν από την πείνα, αλλά οι

Μετανάστες καλοπερνούν! Διαβάζουμε τα εξής

φοβερά:

« Μία απίστευτη δήλωση έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς ζήτησε την «ανανέωση» τoυ ελληνικού πληθυσμού με παράνομους μετανάστες!
Συγκεκριμένα η ΠτΔ μίλησε για το θέμα της ενσωμάτωσης των παράνομων μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως «η ομαλή ένταξη τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

Η Κυρία Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας αγαπάει πολύ τη …γατούλα της, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Ιδού γιατί ακριβώς την κατηγορούν:

«Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενοχλείται από την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου. Αφού δεν διανοείται να ασπαστεί τον Σταυρό.

Αφού εξαφάνισε από το γραφείο της, την Ελληνική Σημαία και τις πιστόλες του 1821.


Αφού είχε δηλώσει πως θεωρούσε πιο… σημαντικό το δεύτερο κύμα της πανδημίας από την τουρκική επιθετικότητα.

Αφού έχει πει πως «Ο ευρωσκεπτικισμός είναι μια παραλλαγή της αντίδρασης στην (πολυαγαπημένη της) παγκοσμιοποίηση και υποκινεί την εσωστρεφή αναδίπλωσή μας σε μια δήθεν εθνική ασφάλεια». Αφού έχει δώσει συνεντεύξεις που τάσσεται κατά του «εθνοκεντρικού προστατευτισμού» ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, «οδηγεί στην ανελευθερία»…

Δεν θα πρέπει λοιπόν να μας προξενεί και μεγάλη εντύπωση το ότι η ΠτΔ βλέπει ως «λύση» του Δημογραφικού, την εκμετάλλευση του… πολυπολιτισμικού έμψυχου υλικού, που συσσωρεύεται στην Ελληνική επικράτεια με ταχύτατους ρυθμούς.

Παραφράζοντας τα λεγόμενα της ΠτΔ, οφείλουμε να πούμε:

«Δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν παιδιά. Είναι ότι εσείς δεν θέλετε τους Έλληνες».

Αυτά και άλλα πολλά είναι τα λεγόμενα της ΠτΔμας,τι να πούμε εμείς, δεν φαίνεται το πόσο πολύ αγαπάει:

ΤΗΝ χώρα μας!

ΤΗΝ θρησκεία μας!

ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΌΣΟ ΠΟΛΎ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ!!!!!!!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΜΌΝΗ ΠΟΥ ΜΊΛΗΣΕ ΌΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΎΣΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ, ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΥΡΉΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΛΈΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΊΓΟΥΜΕ ΑΛΛΆ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΆΣΤΕ....

ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΣΤΕ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ;;;;;;;;;

ΌΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλληνες αδελφοί μου,


Ξυπνάτε από  τον λήθαργο! Η Ελλάδα πεθαίνει! Η 

Ορθοδοξία πωλείται! Οι Κυβερνώντες την Χώρα μας 

ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ! 

Προστατεύουν 

τους Μετανάστες! Δηλ. βάλαμε το λύκο να φυλάει τα 

πρόβατα!

+ Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και 

Αιγιαλείας Αμβρόσιος


https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/

06/blog-post_31.html