27.6.21

Συγκινεί ο ιερέας που έχασε την κόρη του: «Έχω χώρο, μπορώ να βοηθήσω» λέει για το μωρό της Καρολάιν

 

Συγκινεί ο πατέρας Βησσαρίωνας, ο οποίος, όπως καταγγέλλει, έχασε τη 14χρονη κόρη του λόγω ιατρικού λάθους μετά από επέμβαση για γαστρικό δακτύλιο.

Αναφερόμενος στο ιατρικό κομμάτι, ο πατέρας Βησσαρίωνας είπε μόνο πως «η Γωγώ να 'ναι η τελευταία».

«Ας κάνουμε μαζί έναν αγώνα να γίνει η Γωγώ αρχή να σταματήσει το bullying» 

τόνισε μιλώντας στο Open κι έπειτα και αναφέρθηκε σε διάφορες μορφές του.

Σε ερώτηση του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα εάν το σχολείο της μικρής βοήθησε όσον αφορά στο bullying που δεχόταν, ο ιερέας είπε πως προτιμά να μην απαντήσει.

Παράλληλα, αφού περιέγραψε όσα συνέβησαν με τον κατηγορούμενο γιατρό, υπογράμμισε ότι «εύχομαι να μην του τύχει». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έμαθε ότι τέτοιες εγχειρήσεις δεν επιτρέπονται σε κορίτσια 14 ετών όταν έγινε η νεκροψία.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην υπόθεση των Γλυκών Νερών και συγκεκριμένα στο ζήτημα της επιμέλειας του μωρού της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της.

«Να πω κάτι τολμηρό; Άκουγα νωρίτερα το ρεπορτάζ για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, έχω χώρο στο σπίτι μου. Να το ξέρετε. Μπορώ αν θέλετε να βοηθήσω σε αυτό, ευχαρίστως. Να μην μαλώνουν οι οικογένειες», είπε συγκλονίζοντας.

Υπογράμμισε ότι «δεν φταίνε όλα τα παιδιά» και ας αρχίσουμε οι γονείς «να είμαστε πιο σοβαροί, πιο υπεύθυνοι και πιο πνευματικοί άνθρωποι».

Τέλος, τόνισε την ανάγκη ένα μάθημα για το bullying να υπάρξει στα σχολεία.

Το κλίμα στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λυγίζει στο φινάλε της συζήτησης.

Συγκινημένος ωστόσο ήταν και ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, από την εξομολόγηση του Πατέρα Βησσαρίωνα.