17.6.21

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Αστυνομία φέρνει τον σύζυγο από την Αλόννησο με ελικόπτερο - Προέκυψαν νέα στοιχεία

 

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στο νησί όπου βρίσκεται ο 32χρονος πιλότος για το μνημόσυνο της Καρολάιν - Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν πότε βγήκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό

Νέα στοιχεία τόσο από το πεδίο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων όσο και των αναλύσεων του Ανθρωποκτονιών που έφθασαν τις τελευταίες 48 ώρες στα χέρια των αστυνομικών, οδηγούν σε εξελίξεις, και με την κατάλληλη αξιοποίηση, ίσως και στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.
Για τον λόγο αυτό, κλήθηκε ο 32χρονος πιλότος σύζυγος της Καρολάιν που βρίσκεται στην Αλόννησο για το μνημόσυνο, να επιστρέψει και να μεταβεί στον 11ο όροφο της Ασφάλειας και να συνδράμει των ερευνών.
 Στο νησί βρίσκεται ελικόπτερο και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών για να παραλάβει τον σύζυγο της Καρολάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί, μόλις ολοκληρώθηκε το τρισάγιο, προσέγγισαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και του είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει γιατί προέκυψαν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν, τα οποία πρέπει να δει άμεσα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει καλέσει στην Ασφάλεια και δεύτερο άτομο.

Είναι μια ακόμη φορά από τις δεκάδες, που ο 32χρονος καλείται στην Ασφάλεια για να βοηθήσει στην εξέλιξη των ερευνών καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν πως μπορεί να προσθέσει τα κομμάτια που θα αποδειχθούν καθοριστικά για την εξιχνίαση της δολοφονίας των Γλυκών Νερών.