16.6.21

Χαλάνδρι: Πυγμάχος επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του και με πτυσσόμενο χτύπησε στο κεφάλι ΔΙΑΣ κατα τη σύλληψή τουΣοβαρό οικογενειακό επεισόδιο, με δράστη τον πυγμάχο γιο της οικογένειας ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι


Σε κατάσταση έξαρσης με έντονη ψυχική ορμή, πυγμάχος επιτέθηκε μέσα στο πατρικό του, στη μητέρα του, τραυματίζοντάς την σοβαρά (15/06-21.30). Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr ο πυγμαχος φέρεται να χτύπησε με λακτίσματα και γροθιές τη μητέρα του με τους περίοικους να ενημερώνουν την Αστυνομία.

Άμεσα πληρώματα μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Κύπρου, με τους αστυνομικούς να επιχειρούν ακινητοποίηση του πυγμάχου, ωστόσο εκτός εαυτού, επιτέθηκε στους ΔΙΑΣ με χρήση πτυσσόμενου γκλοπ και ακολούθησε συμπλοκή με έναν τραυματία Αστυνομικό. Αστυνομικές πηγές  αναφέρουν τον τραυματισμό μέλους της ΔΙΑΣ με μεταλλικό γκλοπ στο κεφάλι.

Με συνδρομή πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης ο πυγμάχος ακινητοποιήθηκε και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης προσήχθη στο ΑΤ Χαλανδρίου όπου και συνελήφθη . Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι ο Αστυνομικός της ΔΙΑΣ μεταφέρθηκε στο 401ΓΣΝ.