19.6.21

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη 26χρονης με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης - Εμβόλισε μέχρι και περιπολικό

 


Σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εκτιμάται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ότι ανήκει 26χρονη, η οποία μετέφερε πάνω από 14,5 κιλά ηρωίνης και συνελήφθη την Τρίτη 15 Ιουνίου, ύστερα από αστυνομική καταδίωξη, κατά μήκος της οδού Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Το ύποπτο όχημα που οδηγούσε δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών αναπτύσσοντας ταχύτητα για να διαφύγει, ενώ εμβόλισε περιπολικό.

Ακολούθησε καταδίωξη έως την περιοχή των ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όπου η δράστιδα, αφού ακινητοποίησε το όχημά της, προσπάθησε να διαφύγει πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη. 

Σημειώνεται ότι κατά την καταδίωξη απέρριψε από το παράθυρο του οχήματός της ένα (1) τσαντάκι ώμου και (1) υφασμάτινη μαξιλαροθήκη που περιείχαν είκοσι πέντε (25) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους (14.750) γραμμαρίων, τα οποία είχε παραλάβει νωρίτερα με τη μορφή δέματος από μεταφορική εταιρεία στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας ηρωίνης εκτιμάται σε 200.000 ευρώ και προοριζόταν να διακινηθεί στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

https://www.stoxos.gr/