8.6.21

Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη των δύο Πακιστανών για την επίθεση στην 26χρονη (βίντεο)

 


Για την Τρίτη 22 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη των δύο Πακιστανών, που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε βάρος 26χρονης γυναίκας αφαιρώντας τη μπλούζα της, ενώ παράλληλα τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιστατικό στο διαδίκτυο.

Αν και η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε κανονικά, τελικά το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης προκειμένου να καταθέσει και η παθούσα.

«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε.

Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτέθηκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε» είπε στην απολογία του ο ένας κατηγορούμενος.

«Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής» συμπλήρωσε ο δεύτερος. Στη συνέχεια ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή των κατηγορουμένων, αλλά το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να καταθέσει η 26χρονη προκειμένου να εκδώσει απόφαση.

Υπενθυμίζεται, ότι η νεαρή γυναίκα είπε στις αρχές ότι οι 2 συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι απλώς παρακολουθούσαν και δεν ήταν αυτοί που της επιτέθηκαν.

https://www.pronews.gr/