8.6.21

Το Δημογραφικό ζήτημα υπ’ αριθ. 1 απειλή για την ύπαρξη της χώρας μας

 


Γράφει ο Πλοίαρχος (ε)ε.α. Χρ. Γιανταμίδης Π.Ν.

Η  Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Ο.Π.Α.) διοργάνωσε Ημερίδα στο πολεμικό μουσείο των Αθηνών με θέμα «Δημογραφικό ζήτημα: Εθνική Στρατηγική  ή  Εθνική  Συρρίκνωση»; 

Στην εν λόγω ημερίδα  προσκλήθηκα να συμμετάσχω για να παρακολουθήσω τις εργασίες της  και τις απόψεις των προσκεκλημένων ομιλητών από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, από εκπροσώπους της εκκλησίας  και από εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων.  Όλοι οι εκπρόσωποι αναφέρθηκαν στο οξύ πρόβλημα της υπογεννητικότητας που μαστίζει την χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

Ο ομιλητής που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση με τον χειμαρρώδη λόγο του κρίνοντας και τις πολιτικές ηγεσίες για το ζήτημα αυτό, ήταν ο Πρόεδρος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, Βασίλειος Ν. Θεοτοκάτος. Αναφέρθηκε στο  πρόβλημα της υπογεννητικότητας  που οδηγεί στην Δημογραφική κατάρρευση της χώρας  μας. Εν κατακλείδι παρακάτω αναφέρεται μέρος της ομιλίας του: «Για πρώτη φορά από το 1921, οι γεννήσεις στην Ελλάδα κατέβηκαν κάτω από το όριο των 100.000 το 2013 και έκτοτε κάθε χρόνο λιγοστεύουν και το 2018 ήταν μόνο 87.084, ενώ οι θάνατοι το 2018 έφθασαν τους 120.886.Την 8ετία (1933-1940) μετά την πτώχευση του 1932 οι γεννήσεις έφθασαν 1.511.105, ενώ οι θάνατοι ήταν 812.246, δηλ. είχαμε υπεροχή γεννήσεων  κατά 698.859. Την 8ετία 2011-2018 οι γεννήσεις ήταν 759.014, οι θάνατοι ανήλθαν σε 939.589 δηλ. είχαμε υπεροχή θανάτων 180.565. Κατά το σχολικό έτος 1954-1955 σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Ελλάδος φοιτούσαν 943.813 μαθητές. Οι μαθητές αυτοί είχαν γεννηθεί κατά τα έτη 1943 έως και το 1948. Εάν γίνει διαίρεση του αριθμού, που φοιτούσε στα δημοτικά σχολεία το παραπάνω σχολικό έτος 1954-1955 και των έξι ετών, που γεννήθηκαν τα παιδιά (943.813 : 6 ίσον157.302)προκύπτει ότι είχαν γεννηθεί κάθε χρόνο κατά μέσον όρο, τουλάχιστον 157.302 παιδιά. Εάν δεν αποτραπεί αυτός ο εφιαλτικός κατήφορος η Ελλάς οδεύει ολοταχώς στο τέλος της ιστορίας της».

Στην συνέχεια για αποτροπή αυτής της εφιαλτικής κατάστασης πρότεινε στοχευόμενα μέτρα για ενίσχυση των πολυτέκνων. Σύμφωνα λοιπόν με τα ανωτέρω αναφερόμενα του κ. Θεοτοκάτου, διαπιστώνεται ότι υπ’ αριθμ. ένα Εθνικό θέμα είναι το Δημογραφικό ζήτημα – Υπογεννητικότητα με ανεξέλεγκτες επιπτώσεις και διαστάσεις, γιατί ένεκα αυτής η Ελλάδα συρρικνώνεται πληθυσμιακά με ταχύτατους ρυθμούς, κατά συνέπεια να απειλείται η πολιτισμική μας συνέχεια, η εδαφική μας ακεραιότητα, η εθνική μας ανεξαρτησία και η επιβίωσή μας ως Έθνος. Η υπογεννητικότητα είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος, είναι μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της χώρας μας, και είναι πάνω από οποιαδήποτε οικονομική και πολιτική κρίση. Είναι ένα διαχρονικό εθνικό ζήτημα που αφορά όλους τους Έλληνες.

Ως εκ τούτου έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ακήρυκτο πόλεμο με αντίπαλο την υπογεννητικότητα. Όπως σε κάθε πόλεμο συστρατευθήκαμε ομόθυμα και νικήσαμε τον εχθρό, έτσι και τώρα να συστρατευθούμε όλοι μαζί για να καταπολεμήσουμε την υπογεννητικότητα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ισχυρή πολιτική βούληση που να προβλέπει την στήριξη της οικογένειας και ιδιαίτερα των πολύτεκνων. Τον τρόπο τον γνωρίζουν πολύ καλά οι αρμόδιοι φορείς, αρκεί να υπάρχει σωστός και διαρκής προγραμματισμός. Η εκκλησία, όπως κατά τα χρόνια της σκλαβιάς έπαιξε σημαντικό ρόλο για την αναγέννηση της ανεξαρτησίας  του Έθνους, έτσι και τώρα μπορεί να προσφέρει ποικιλοτρόπως ακόμη και από άμβωνα λόγους.

Τα ΜΜΕ, οι τηλεοπτικοί σταθμοί να προβάλλουν σε τηλεοπτικές σειρές την οικογένεια, να προβάλλουν τον ιερό ρόλο της γυναίκας ως μάνα, και τον ρόλο της γιαγιάς που είναι πυλώνες της οικογένειας, να προβάλλουν την ευτυχία και το δέσιμο που φέρνουν τα παιδιά στους γονείς –παππούδες, να προβάλλουν τα παιδιά ως τους αυριανούς  συνεχιστές και φύλακες του ελληνικού Έθνους, να προβάλλουν την οικογένεια ως το κύριο κύτταρο του ελληνικού κράτους.

Οι νέοι μας να βάλλουν στόχο στη ζωή τους τη δημιουργία οικογένειας με πάνω από τρία παιδιά. Οι γονείς-παππούδες να  παροτρύνουν τα παιδιά τους να δημιουργήσουν οικογένεια με παιδιά και να είναι πάντα αρωγοί τους, προσφέροντάς τους κάθε απαιτούμενη βοήθεια, όπως φύλαξη παιδιών, ακόμη και οικονομική βοήθεια εάν απαιτηθεί. Για χάρη της οικογένειας με παιδιά ας περικόψουμε τις περιττές  δαπάνες μας για να σωθεί η πατρίδα μας με ιστορία άνω των 4.000 ετών.

Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του ακήρυκτου αυτού πολέμου κινδυνεύουμε με αφανισμό γιατί επί των ημερών μας η Ελληνίδα γεννά 1,3 παιδιά και σε μεγάλη ηλικία κατά συνέπεια χάνονται γενιές. Με τον ρυθμό αυτόν του 1,3 παιδιά ανά γυναίκα στις επόμενες δεκαετίες η χώρα μας θα γίνει τόπος γερόντων, με κενά σχολεία που κάποτε ήταν γεμάτα με ελληνόπουλα και σε πολλή πιο δύσκολες εποχές (φτώχια, φτώχια, παντού επικρατούσε φτώχια και λόγω των πολέμων-εμφύλιων πολέμων, παρ’ όλα αυτά οι γονείς-παππούδες μας έκαναν ευτυχισμένες οικογένειες με πολλά και δημιουργικά-εργατικά παιδιά, που προσέφεραν στην οικογένεια και στην εθνική οικονομία).

Η μείωση του πληθυσμού θα είναι ραγδαία και μη αναστρέψιμη εάν δεν ληφθούν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για την προώθηση της γεννητικότητας. Απόρροια αυτής, είναι αναπόφευκτη η πληθυσμιακή αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας, με την αντικατάσταση της με ένα τριτοκοσμικό αμάλγαμα μουσουλμανικών φυλών που θα υποσκάψει το παρόν και το μέλλον του ελληνισμού, δηλαδή θα υποσκάψει τα ήθη, τα έθιμα, παραδόσεις, θρησκεία, ιστορία και κυρίως την γλώσσα μας. Αν λάβουμε υπόψη  μας ότι τα κράτη-έθνη αφανίζονται όταν απολέσουν τα αναφερόμενα χαρακτηριστικά τους, δηλαδή την πολιτισμική-εθνική τους ταυτότητα. Καμιά χώρα χωρίς φυσική ανανέωση του πληθυσμού της δεν μπορεί να διατηρήσει την φυλετική της συνέχεια.

Το αναφερόμενο πρόβλημα θα επιδεινώνεται στο μέλλον εάν συνεχισθεί η ανεξέλεγκτη εισβολή-επιδρομή μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και στην συνέχεια παροχής σ’ αυτούς την ελληνική ιθαγένεια , τότε πλέον είναι βέβαιο ότι το ελληνικό γένος θα πάψει να υπάρχει όπως το γνωρίζουμε , καθόσον οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται. Όσοι θέλουν να πιστεύουν στην αφομοίωση των μουσουλμάνων εθελοτυφλούν.

Ότι δεν πέτυχαν οι Πέρσες, οι Ρωμαίοι, οι Άραβες, οι Οθωμανοί με τους κατακτητικούς τους πολέμους θα το πετύχουν οι σύγχρονοι μουσουλμάνοι  με την αδιαφορία-θέλησή μας, και ότι ριζώνει με την θέλησή μας δεν ξεριζώνεται. Θα το πετύχουν οι μουσουλμάνες γυναίκες – μάνες.

Για να διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα θα πρέπει κάθε ελληνίδα να γεννά 2,11 παιδιά και σε νεαρή ηλικία. Η επίτευξη αυτού του στόχου είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων.

Τα αίτια της υπογεννητικότητας

Ας  εξετάσουμε τώρα τους λόγους που προκάλεσαν και προκαλούν την υπογεννητικότητα.

Η κυριότερη αιτία της υπογεννητικότητας είναι οι ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ αυτή οδηγεί την χώρα μας στην κρυφή αυτογενοκτονία. Σύμφωνα με τον κ. Καλλιντέρη Νικόδημο  Δικηγόρο Δημοσίου Δικαίου, εκπροσώπου του κινήματος ‘’Αφήστε μα να ζήσω’’ μας ενημερώνει ότι : «Η αμείλικτη και στυγνή πραγματικότητα των αριθμών προκαλεί τρόμο και δέος! Βάσει στατιστικής μελέτης του Αρεταίειου Νοσοκομείου και της Eurostat, η χώρα μας καταλαμβάνει την θλιβερή πρωτιά στις εκτρώσεις πανευρωπαικά, καθώς ο αριθμός τους αγγίζει τις 350.000 ετησίως χωρίς ασφαλώς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν ορισμένες που δεν είναι δυνατόν να καταγραφούν….40.000 από αυτές καταγράφονται σε ηλικίες κάτω των 18 ετών,  ενώ 1 στις 4 γυναίκες  δηλώνουν ότι έχουν κάνει έκτρωση! Αν υπολογίσουμε τον συνολικό αριθμό των εκτρώσεων από το 1986, οπότε και αποποινικοποιήθηκε η διακοπή της κυήσεως , έως σήμερα το άθροισμα είναι σοκαριστικό: Άνω των 10 εκατομμυρίων παιδιών δεν γεννήθηκαν ποτέ στην πατρίδα μας». Για τα 10 εκατομμύρια παιδιά που δεν γεννήθηκαν ποτέ στην χώρα μας φταίμε όλοι μας. Πρωτίστως φταίει η πολιτεία που νομοθέτησε για την αποποινικοποίηση της διακοπής της κυήσεως το 1986. Φταίνε οι γονείς που τις περισσότερες φορές συναινούν, φταίνε οι Ελληνίδες που προβαίνουν στην εγκληματική αυτή πράξη και με κίνδυνο πάντα την αυτοκαταστροφή  των γενετήσιων  οργάνων τους, φταίνε και κάποιοι γιατροί που για μερικά αργύρια  εκτελούν την επαίσχυντη, επώδυνη και επικίνδυνη για την γυναίκα έκτρωση.  Η έκτρωση αποτελεί την κύρια αιτία αφανισμού του έθνους μας, όλες οι άλλες αιτίες έπονται. Πρόκειται για μια εθελούσια αυτογενοκτονία του ελληνισμού που συνεχίζεται χωρίς να ληφθούν μέτρα απαγόρευσής της. Είναι ένας ακήρυκτος  πόλεμος που σκοτώνει κρυφά τα παιδιά μας.  Εάν τα 10 εκατομμύρια  των αθώων-άμωμων ψυχών που δολοφονήθηκαν εσκεμμένα είχαν αφεθεί να γεννηθούν, σήμερα δεν θα αντιμετωπίζαμε το δημογραφικό αυτό πρόβλημα που μαστίζει την χώρα μας. Εάν τα δολοφονημένα αυτά παιδιά ζούσαν, σήμερα θα είχαμε μια άλλη Ελλάδα, με άλλη πληθυσμιακή δομή και με άλλη ισχύ στην εθνική της άμυνα, στην οικονομία της, με περισσότερο κύρος-δύναμη στα Βαλκάνια, στην Ε.Ε., και στο παγκόσμιο στερέωμα γενικότερα.

Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Δεν μπορούμε να διορθώσουμε το παρελθόν. Μπορούμε όμως να διορθώσουμε το παρόν και το μέλλον. Όλοι μαζί μπορούμε να αποκόψουμε το κεφάλι του φιδιού που λέγεται έκτρωση για χάρη της διάσωσης της χώρας μας από τον αφανισμό της.

Συχνά λέγεται από τους νέους μας, πώς να παντρευτώ να κάνω παιδιά, εφόσον δεν εργάζομαι. Απαντώ, δουλειές υπάρχουν, αλλά η άνεργη νεολαία μας δεν φοβάται την αναδουλειά την δουλειά φοβάται, την οποιαδήποτε χειρονακτική, κοπιαστική δουλειά. Γεννάται το ερώτημα πως οι περίπου 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που ζουν στην πατρίδα μας με τις οικογένειές τους βρίσκουν δουλειά και εργάζονται;  Εάν κάνουμε έρευνα εργασίας θα διαπιστώσουμε ότι στις οικοδομικές εργασίες εργάζονται Αλβανοί, τα μαστοράκια έγιναν μαστόρια-εργολάβοι οικοδομικών εργασιών, στην γεωργία-κτηνοτροφία εργάζονται Ινδοί, Αφγανοί, Πακιστανοί Αφρικανοί ισλαμιστές, στην ναυτιλία μας Φιλιππινέζοι, στην αλιεία Αιγύπτιοι. Οι σημερινοί ανειδίκευτοι εργάτες θα είναι οι αυριανοί επιχειρηματίες στο τομέα τους. Από το 1980 μέχρι και τις αρχές του 2010 υπήρχε ανάπτυξη και πολύ δουλειά για όσους ήθελαν να εργασθούν, παρ’ όλα αυτά οι  νέοι μας δεν έκαναν οικογένεια και παιδιά. Έκαναν  όμως μεγάλη ζωή,  όταν οι εργαζόμενοι πήγαιναν για δουλειά η κακομαθημένη νεολαία μας επέστρεφε από τα κέντρα διασκέδασης και με χρήματα των γονιών ή παππούδων τους . Μήπως και αυτοί που εργάζονται και είναι οικονομικά ανεξάρτητοι παντρεύονται;  Και αν παντρεύονται, παντρεύονται σε μεγάλη ηλικία. Άρα δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι,  είναι  η σύγχρονη κακή νοοτροπία των νέων μας. Γι’ αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής, θα πρέπει να στρωθούμε στην δουλειά,  οποιαδήποτε δουλειά αρκεί να είναι τίμια, θα πρέπει να αγαπήσουμε την οικογένεια με παιδιά και παράλληλα την πατρίδα μας που έχει ανάγκη τα δικά μας παιδιά εάν θέλουμε να υπάρχει και εις το μέλλον. Το οφείλουμε στους προγόνους μας, το οφείλουμε και στους απογόνους μας,  να τους την παραδώσουμε όπως την παραλάβαμε, μια Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα.

Σε ανατολή, σε δύση, στο νότο στο βοριά, όλοι για την Π α τ ρ ί δ α   να κάνουμε παιδιά. Θα έλεγε ο εθνικός μας ποιητής Ρήγας Φεραίος.

https://www.militaire.gr/