21.5.21

Αυτοί είναι οι γενοκτόνοι Τούρκοι. Αμετανόητοι και θρασύτατοι μέχρι σήμερα …

 Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά. Δημόκριτος.


Όποιος ξεχνά τα δικά του σφάλματα, εγκλήματα και όλα τα συνώνυμα αποθρασύνεται.


Καί εμείς πάμε να...συζητήσουμε μαζί τους και δεν προβάλουμε βέτο στην

εισδοχή τους στην Ε.Ε!

Μήπως είμαστε άξιοι της τύχης μας, με τους "ηγέτες" που εκλέγουμε;

Juan Το τρομοκρατικό έμβλημα της εξτρεμιστικής ΤΚ οργάνωσης ΤΜΤ. Ο Γκρίζος Λύκος πατά επί των  ιερών Ελληνικών χωμάτων της Κύπρου, από το 1957. Το 63-64, δεν κατάφεραν να αλώσουν την Κύπρο. Τα κατάφεραν το 1974, μετά την προδοσία και εγκατάλειψη του ακριτικού αυτού βράχου προπύργιου του Ελληνισμού. 

Τουρκικό ποίημα το Μίσος … 

(Το ποίημα «Μίσος» «Kin» στα τούρκικα, είναι υπαρκτό, αλλά δεν το έχει γράψει ο Ιπεκτσί.) 

Το «φοβερό» αυτό ποίημα έχει γραφτεί ειδικά για να εμπνέει τους ΤΚ εξτρεμιστές της ΤΜΤ, από τον Behcet Kemal Caglar,  ο οποίος ήταν εθνικιστής πολιτικός και συγγραφέας, που θαύμαζε τα εγκλήματα του Αττατούρκ, κατά του Ελληνισμού και των Χριστιανικών μειονοτήτων και περιλαμβάνεται στην ανθολογία του Τουρκοκύπριου επίσης εθνικιστή και εξτρεμιστή που ήταν  πνευματικός καθοδηγητής ΤΜΤ – Γκρίζων Λύκων, Hasan Sefik Altay, που είχε τίτλο «Siirlerle Kutsal Savas ve Direnisimiz» (Ο Ιερός Αγώνας και η Αντίστασή μας στην Ποίηση).

Μεταδιδόταν υποχρεωτικά κάθε πρωί τα χρόνια των επιθέσεων και σφαγών των εξτρεμιστών, κατά αμάχων Ελλήνων της Κύπρου με σκοπό την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας  (1963-1967).

Σημειώνεται ότι πρώτοι, οι Τούρκοι στασιαστές ξεκίνησαν κατασφάζοντας αμάχους, αλλά η αποφασιστικότητα των εθελοντών Κυπρίων και τους κατατρόπωσε και τους ντρόπιασε, παρά την υπεροπλία τους και ενίσχυση τους με  εκατοντάδες  εκ Τουρκίας Γιουρούκκηδων και Τούρκων αξιωματικών….

Μεταδιδόταν από το ραδιόφωνο Bayrak (= Σημαία, Μπαϊράκι), το οποίο αποτελούσε τη «Φωνή των Τούρκων Αγωνιστών»  Turk Mucahidinin Sesi ΤΜΤ – Γκρίζων Λύκων και προέτρεπε τους εγκληματίες εξτρεμιστές της Τουρκοκυπριακής τρομοκρατικής οργάνωσης, το πιόνι της Τουρκίας, με αρχηγούς τον Ντεκτάς και Κουτσιούκ, να κατασφάζουν τους Κύπριους ….. Δεν τα κατάφεραν …. Πανωλεθρία έπαθαν σε όλες τις πόλεις και χωριά, που επιτέθηκαν ύπουλα ….

«Το Μίσος»


«Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ' αυτό το κόσμο δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου. Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα Τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος και πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληνα πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Σαράντα χιλιάδες τους να σούβλιζα με την λόγχη μου, ογδόντα χιλιάδες τους να έστελνα στη κόλαση εκατό χιλιάδες τους να κρεμούσα στο σκοινί δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος!Π.Β. Συγγραφέας – Ποιήτρια – Μικρασιάτισσα.


Αναρτήθηκε από το συνεργάτη μας Αντώνη Αντωνά