29.5.21

Τελευταία νέα!..

 


Αγαπητοί μου φίλοι

 Όπως σα είχα γράψει πριν μερικές εβδομάδες ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor, αναβάθμισε το χρέος της Ελλάδας και φυσικά μαζί με αυτό και τις Ελληνικές τράπεζες.
 Αυτό δεν έγινε τυχαία…. Έμαθα τελευταία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί πάρα πολύ να φέρει στην Ελλάδα και να συνεργασθεί με την εταιρεία επενδύσεων Charles Schwab Corp. για επενδύσεις στην Ελλάδα.

 Σας πληροφορώ ότι η εταιρεία αυτή ενδιαφέρεται και διαπραγματεύεται μόνο «φιλέτα» ακίνητης περιουσίας στις καλύτερες περιοχές όλου του κόσμου!...
Αγοράζει, αλλά και στην κατάλληλη στιγμή ….πουλάει! 
 Τώρα, εάν αυτά είναι επενδύσεις η όχι, αυτό θα το κρίνετε εσείς!! 

 Δεν γνωρίζω βέβαια για πιά «φιλέτα» θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις …..πιστεύω όμως ότι είναι μέρος της ανακοίνωσης που διάβασα πρόσφατα στις εφημερίδες, για…. «μεγάλες επενδύσεις» στην Ελλάδα από Αμερικανικές εταιρείες!!..…. 

 O καθηγητής Klaus Schwab είναι διευθύνον σύμβουλος και γιός του ιδρυτή της εταιρείας Charles Schwab Corp. μια παγκόσμιας εμβέλειας, Αμερικανική επενδυτική εταιρεία, που προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις, ηλεκτρονικά ταμπλό συνδεδεμένα στο χρηματιστήριο, υπηρεσίες οικονομικών συμβούλων για εταιρείες, με έδρα το Westlake Τέξας, η οποία διαχειρίζεται τουλάχιστον $ 3.25 τρισεκατομμύρια δολάρια επενδυτών από ιδρύματα και εταιρείες!! 
 Ο Klaus Schwab είναι επίσης ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) της 4της Βιομηχανικής επανάστασης, όπου μελετάται το πώς μπορεί καλύτερα να χρησιμοποιηθεί και να ενσωματωθεί η τεχνητή νοημοσύνη (Αrtificial Intelligence) μέσα σε αυτήν την βιομηχανική επανάσταση του μέλλοντος!!!! 
 Ελπίζω αυτήν την πληροφορία να την βρήκατε ενδιαφέρουσα!


Με αγάπη και εκτίμηση

Στέλιος Κυριμλής

 

 

 

 

 

Steve A. Kirimlis, VP

Courtesy Title & Escrow Corp.

Reges Law Firm, P.C. General Counsel

Maryland Office:                            Virginia Office:

10411 Motor City Drive, Suite 301           8133 Leesburg Pike, Suite 380

Bethesda, MD 20817                                 Tysons Corner, Vienna, VA  22182

 

Bus: 240-395-1391

Fax: 240-395-1393

Email: steve@courtesytitle.net

Licensed in MD/DC/VA/PA

www.courtesytitle.net