26.5.21

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Σύλληψη ατόμου για διακεκριμένη κλοπή, βία κατά υπαλλήλων , απείθεια, Νομοθεσία περί ραδιοσυχνοτήτων




Συνελήφθη έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόλβης, απογευματινές ώρες χθες (25-05-2021) σε περιοχή της Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης, 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίτερα μαζί με συνεργό του, διέρρηξαν δύο (2) οχήματα στα Νέα Βρασνά Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ, (2) κινητά τηλέφωνα κ.α. 

 Πριν από τη σύλληψή του, ο 26χρονος ως οδηγός αυτοκινήτου δε συμμορφώθηκε σε σήματα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και θέτοντας σε κίνδυνο πεζούς και έτερους χρήστες της οδού.

 Στη συνέχεια, οι ανωτέρω εξήλθαν του οχήματος σε αγροτική περιοχή και τράπηκαν σε φυγή πεζή, πλην όμως συνελήφθη ο 26χρονος οδηγός, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίησή του αποπειράθηκε να αφαιρέσει τον οπλισμό ενός εκ των αστυνομικών. 

 Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς επίσης ένας φορητός ασύρματος, δύο (2) κατσαβίδια και ένα κινητό τηλέφωνο. 

 Εξιχνίαση κλοπής Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων