23.5.21

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε με τον Ισλαμοφασίστα ψευδομουφτή στην Ξάνθη! Μία μελανή σελίδα για την ελληνική Δημοκρατία γράφτηκε σήμερα στην Ξάνθη. Αυτό διότι η αξιωματική αντιπολίτευση, έκανε κοινή συγκέντρωση με τον επικίνδυνο Ισλαμοφασίστα, ψευδομουφτή Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ.

Ο ψευδομουφτής που πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία με την σημαία της ισλαμικής Τζιχάντ, που χρησιμοποιείται από το ισλαμικό κράτος και την Al Qaeda, καλώντας σε εισβολή του στρατού του Ισλάμ στην Ιερουσαλήμ, σήμερα διαδήλωνε παρέα με εκλεγμένο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, κρατώντας μάλιστα πανό που έγραφαν «θάνατος στο Ισραήλ»! Τι δουλειά είχε ο ΣυΡιζΑ σε αυτή την εκδήλωση μίσους του αχυράνθρωπου της Τουρκίας;

Η προκλητική ανάρτηση του ψευδομουφτή με την σημαία των ισλαμιστών τρομοκρατών
Ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ δίπλα στον ψευδομουφτή

Φυσικά ο ψευδομουφτής που λειτουργεί ως το μακρύ χέρι της Άγκυρας στην Θράκη, δεν έχασε την ευκαιρία και διατυμπάνισε την μεγάλη του αυτή επιτυχία με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αφού φυσικά φρόντισε να διαγράψει την προγενέστερη ανάρτηση του με την σημαία των ισλαμιστών τρομοκρατών.

Η ανάρτηση του ισλαμοφασιστών ψευδομουφτή, αναφέρει φυσικά την μουσουλμανική μειονότητα ως «τουρκική».

Τα συνθήματα φρίκης, που υμνούν την τρομοκρατία και αποτελούν το κύριο σύνθημα των αντισημιτών την τελευταία δεκαετία, κυριαρχούσαν στην συγκέντρωση.

«Θάνατος στο Ισραήλ και τους σιωνιστές»! Στα τούρκικα μάλιστα.

Η εμφάνιση πολιτικού κόμματος που μάλιστα συνιστά την αξιωματική αντιπολίτευση στο κοινοβούλιο, αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας. Ο ΣυΡιζΑ οφείλει να αποπέμψει άμεσα τον βουλευτή του, ειδάλλως δεν θα έχει καμία δικαιολογία για αυτό το επικίνδυνο εθνικό ολίσθημα.

Πηγή: newsbreak.gr

https://www.antinews.gr/