8.5.21

...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΜΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!!!





Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα "συμβάν" δήθεν  ρατσιστικής επίθεσης από έναν οδηγό αστικού λεωφορείου σε μετανάστη. Σ αυτό αναφέρεται ότι ο οδηγός ζήτησε  από  τον μετανάστη, που κάθεται στη θέση του να σηκωθεί και να να δώσει τη θέση του σε μια κυρία.

 Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η μία επιβάτης του λεωφορείου παρακάλεσε τον οδηγό να της βρει μία θέση γιατί ήταν εγχειρισμένη.  Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο, πήγε στον μετανάστη και του ζήτησε να παραχωρήσει τη θέση του στη κυρία .

Τελικά, ο "μετανάστης"  μπροστά στη γενική κατακραυγή των επιβατών, σηκώθηκε  (αδιανόητο για αυτούς να παραχωρήσουν θέση σε κατώτερα όντα, όπως θεωρούν τις γυναίκες)!

Όλοι οι επιβάτες επικρότησαν την ενέργεια του οδηγού. (Φαίνεται  συνέπεσε όλοι οι επιβάτες να είναι... ρατσιστές)!!!

Αυτό που δεν απασχολεί τα ΜΜΕ είναι ότι είθισται  οι ονομαζόμενοι "μετανάστες" να μην πληρώνουν εισιτήριο, σε αντίθεση με τους Έλληνες οι οποίοι σαν κορόϊδα πληρώνουν κανονικά!

Αυτό βέβαια δεν το αναφέρουν τα...αντιρατσιστικά (φοριέται πολύ τελευταία ο όρος) ΜΜΕ , όπως και το γεγονός ότι οι θέσεις καταλαμβάνονται από αυτούς τους λαθρεπιβάτες με αποτέλεσμα οι Έλληνες να ταξιδεύουν όρθιοι!!!

-Το ότι ο οδηγός δεν φορούσε μάσκα, είναι αληθές.

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ