11.5.21

Άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά: 20χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της - Δεμένος σε καρέκλα ο σύζυγός της

 


Νέο έγκλημα σοκ στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγού 10 εκεί που μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, με τα πρώτα στοιχεία να αναφέρουν πως ο θάνατος της προήλθε από στραγγαλισμό. 

Η γυναίκα ήταν νεκρή, πιθανότατα από στραγγαλισμό, ο σύζυγός της δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, ενώ στο σπίτι ήταν και το μωρό του ζευγαριού το οποίο έκλαιγε...

Η γυναίκα σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα ήταν μόλις 20 ετών, ενώ ο σύζυγός της είναι 32 ετών. 

Η ΕΛ.ΑΣ. εισερχόμενη στο σπίτι στην οδό Πανάγου αντίκρισε ένα φριχτό θέαμα. Η γυναίκα ήταν νεκρή, πιθανότατα από στραγγαλισμό, ο σύζυγός της δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, ενώ στο σπίτι ήταν και το μωρό του ζευγαριού, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι 11 μηνών.

Ο σύζυγος, ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που κατάφερε να καλέσει την αστυνομία, ήταν σε μεγάλη ταραχή και έκανε λόγο για ληστεία στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο άνδρας (πιλότος στο επάγγελμα) είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι από την μπαλοκονόπορτα, να δένουν τον ίδιο και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του την 30χρονη σύζυγό του γιατί φώναζε.

Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως οι αδίστακτοι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν και να κρεμάσουν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει μπορέσει να μιλήσει στην ΕΛ.ΑΣ. ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ.

https://www.pronews.gr/