18.4.21

Τρελός συνωστισμός σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

 


Ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο την ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας γέμισε κόσμο που επέστρεφε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το thesstoday, στη γραμμή 21 που ξεκινάει από την πλατεία Αριστοτέλους και καταλήγει στον Εύοσμο, υπήρξε έντονος συνωστισμός, καθώς όλοι, μετά την απογευματινή τους βόλτα, δεδομένου ότι επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο τα σαββατοκύριακα, επέστρεφαν στο σπίτι για να γλιτώσουν το πρόστιμο. 

Η ώρα ήταν 21:00 ακριβώς όταν το λεωφορείο γέμισε και επικράτησε το αδιαχώρητο από την πρώτη κιόλας στάση. Άτομα που βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής, άλλοι που κρατούσαν τις χειρολαβές για να μη πέσουν, με το χέρι του ενός να αγγίζει το χέρι του άλλου, κάποιοι με κατεβασμένη μάσκα… Κάποιοι χρησιμοποιούσαν αντισηπτικά μαντηλάκια για να κρατηθούν την ίδια ώρα που όλο τους το σώμα ακουμπούσε έναν ξένο και όλες οι θέσεις είχαν γεμίσει.

Σημειωτέον δε πως η γραμμή αυτή έχει αφετηρία την πλατεία Αριστοτέλους, διασχίζει την Εγνατία, περνάει από τους Αμπελόκηπους και καταλήγει στον Εύοσμο.


https://www.newsit.gr/ΚΝ