17.3.21

Διεθνή τα… like στον πρωθυπουργό Μπορεί τα dislike να φόβισαν τον Πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να σταματήσει προς ώρας τις αναρτήσεις, τα likes όμως είναι εκείνα που τον προβληματίζουν.

Αφού οι fan του Κυριάκου Μητσοτάκη ναι μεν έχουν ονοματεπώνυμο όπως ο Hawrw από το Ιράκ, ο Chi από το Λάγος, ο Klodian από το Ελμπασάν, ο Mirshad από το Αζερμπαϊτζάν, ο Genci από την Αλβανία, ο Muhammad από το Καράτσι του Πακιστάν, η Riste από τα Σκόπια, ο Baba από τη Φρανκφούρτη, ο Esoteric Nous από την Ισπανία, ο Yassine από την Κασαμπλάνκα, ο Kazi από το Λακσμιπούρ του Σιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και ο Martine από το Ουαγκαντουγκού και διάφοροι άλλοι αλλοδαποί, αλλα δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα η πλειοψηφία των προφίλ των «αλλοδαπών Likes» που έχει ο πρωθυπουργός στο προφίλ του είτε έχουν κλειδωμένο προφίλ, είτε από τα προφίλ τους δεν προκύπτει κανένας δεσμός με την Ελλάδα.

Μάλιστα σύμφωνα με το thepressproject αυτοί που αναφέρουν ως τόπο κατοικίας την Ελλάδα, δεν έχουν ίχνοι από φίλους, φωτογραφίες ή αναρτήσεις, με επίσης αρκετούς να εμφανίζονται εργαζόμενοι σε κάποιο «Application», σε κάποια εφαρμογή, του Facebook ή άλλης εταιρείας.

Το γεγονός αυτό παρατηρείται κυρίως από την ανάρτηση της 9ης Μαρτίου.

https://www.topontiki.gr/


Αναρτήθηκε από το συνεργάτη μας Μιχάλη Τσολάκη