23.3.21

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 22-3-2021

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 8



Εγγραφή μελών στην Επιτροπή Ελληνισμού

Η Επιτροπή Ελληνισμού είναι ένα Σωματείο με σκοπούς εθνικούς και πατριωτικούς, το οποίο ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιανουαρίου 2021. Μετά την έκδοση ΑΦΜ και τραπεζικού λογαριασμού για το Σωματείο μας, μπορεί πλέον όποιος/όποια επιθυμεί να συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής μέλους προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα που δίνουμε για την Ελλάδα. Η αίτηση αυτή βρίσκεται στην ιστοσελίδα epitropiellinismou.gr και είναι δυνατόν να αποσταλεί εναλλακτικά και μέσω του email του Σωματείου μας (epitropiellinismou@gmail.com) ή μέσω των κοινωνικών δικτύων, ακόμα και σε έντυπη μορφή.

Όπως αναφέρει η διακήρυξή μας, «στην Επιτροπή Ελληνισμού θέση έχουν όλοι όσοι θέλουν να αγωνιστούν για την πατρίδα μας και τον πολιτισμό μας. Για να συμμετάσχει κάποιος σε αυτό το εγχείρημα θα πρέπει να διαθέτει φλόγα στην ψυχή του για την Ελλάδα και τον ελληνισμό και να συμφωνεί με τη διακήρυξη, αλλά και με το καταστατικό της επιτροπής, ανεξάρτητα από την ιδεολογία, τη φιλοσοφία ή το θρησκευτικό δόγμα που ασπάζεται. Η Επιτροπή Ελληνισμού δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά είναι απλώς ένα εργαλείο για τον αγώνα υπέρ της πατρίδας και του έθνους μας. Έναν αγώνα που είναι υπεράνω όλων».

Το Δ.Σ. του Σωματείου ευχαριστεί όλες και όλους που εκφράστηκαν θετικά για αυτή την προσπάθεια και ενθαρρύνει τη συμμετοχή όλων όσων θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στον κοινό αγώνα. Άμεσος στόχος είναι η δημιουργία ομάδων εργασίας –οι οποίες ήδη άρχισαν να συγκροτούνται– και θα είναι αυτές που με το έργο τους θα υλοποιήσουν τους σκοπούς της Επιτροπής Ελληνισμού.


Το Δ.Σ. της Επιτροπής Ελληνισμού