24.3.21

Επείγον! Προς τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη!Γράφει : Ο  συνεργάτης μας:
Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής


κ. Πρωθυπουργέ!.


Αύριο Πέμπτη (25/3/2021) ημέρα διπλής εορτής, συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της Εθνοσωτήριας Επανάστασης του 1821!.

Ο Ερντογάν, οραματιζόμενος μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία διεισδύει παντού (Συρία, Λιβύη, Ανατολική Μεσόγειο κ.λ.π) και εξοπλίζεται από παντού (Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, κ.λ.π).

Εσείς προχωρήσατε στην αγορά των 18 Γαλλικών αξιόμαχων πολεμικών αεροπλάνων τύπου Rafal και ενισχύσατε σημαντικά την Πολεμική μας Αεροπορία!.
Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό!.

Προχωρήστε, εδώ και τώρα και στην αγορά Γαλλικών φρεγατών (που οι Γάλλοι, σας δίνουν γη και ύδωρ) και κάντε την εξής κίνηση ματ (που έπρεπε να την είχατε κάνει πριν από μερικούς, όταν ο Μακρόν σας παρακαλούσε) :

Αγοράστε τις Γαλλικές φρεγάτες και υπογράψτε με την Γαλλία αμυντική συμφωνία, στην οποία θα αναφέρεται με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο, ότι σε περίπτωση σύρραξης της Τουρκίας με την Ελλάδα, η Γαλλία θα είναι υποχρεωμένη να παράσχει αμυντική βοήθεια στην Ελλάδα!.
Με άλλα λόγια, με την αγορά Γαλλικών φρεγατών από την Ελλάδα, να ακολουθήσει υπογραφή Ελληνο-Γαλλικού συμφώνου με ρήτρα αμυντικής συνδρομής, εκ μέρους της Γαλλίας!.
Πρέπει, να γνωρίζετε κ. Πρωθυπουργέ, ότι η Γαλλία είναι ιστορικά η πλέον αξιόπιστη σύμμαχος, από όλα τα άλλα συμμαχικά κράτη, Αμερική, Αγγλία, Ιταλία, κ.λ.π).

Γνωρίζετε, κ. Πρωθυπουργέ, τη συμμετοχή των Γάλλων στην Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Τη Γερμανία δεν την συμπεριλαμβάνω στα συμμαχικά κράτη (τυπικά είναι σύμμαχος) με την Ελλάδα, γιατί όπως μας διδάσκει η Ιστορία, η Γερμανία μέσα στους αιώνες όχι μόνο δεν βοήθησε την Ελλάδα, αλλά αντιθέτως πρωτοστάτησε στο διαμελισμό του Ελληνισμού!.

Γι' αυτό σας συμβουλεύω κ. Πρωθυπουργέ μην έχετε στραμμένο το βλέμμα σας συνεχώς προς το Βερολίνο, αλλά στρέψτε το βλέμμα σας και προς το Παρίσι!.
Πρέπει εδώ να σας αναφέρω και το εξής σημαντικό :

Η Ελλάδα δια τότε Υπουργού Ενέργειας κ. Μανιάτη (στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον κ. Σαμαρά) με επίσημο συμφωνητικό και με επίσημες υπογραφές παραχωρήθηκαν τα δικαιώματα συνεκμετάλλευσης και εξόρυξης φυσικού αερίου από ένα τεράστιο θαλάσσιο οικόπεδο Νοτιοδυτικά της Κρήτης, στη Γαλλική Εταιρεία ΤOTAL και στην Αμερικάνικη MOBIL!.

Με αυτό τον τρόπο τα οικονομικά συμφέροντα της Γαλλίας μέσα στην Ελλάδα θα είναι μεγάλα όχι μόνο από την πώληση των φρεγατών και από την αμυντική συνδρομή που θα μας προσφέρουν σε περίπτωση σύρραξης, αλλά και από την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου ΝΔ της Κρήτης επί πολλές πολλές δεκαετίες!.

Εάν, κ. Πρωθυπουργέ, αγοραστούν οι φρεγάτες από την Γαλλία και συγχρόνως υπογραφεί το Ελληνο-Γαλλικό σύμφωνο με ρήτρα
αμυντικής συνδρομής, όλοι οι Γάλλοι θα βλέπουν την Ελλάδα σαν δεύτερη Πατρίδα τους και δεν θα παράσχουν μόνο στρατιωτική συνδρομή σε εξοπλισμό σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, αλλά θα σπεύσουν και Γάλλοι στρατιώτες στο μέτωπο, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Γαλλίας, που θα έχει μέσα στην Ελλάδα!.

Και σας προτρέπω κ. Πρωθυπουργέ, αύριο στο επίσημο και πανηγυρικό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα μας, το 1821, που θα παραβρίσκεται αντί του κ. Μακρόν, η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, να ανακοινώσετε και να το ακούσουν όλοι οι Έλληνες, ότι θα αγοράσετε τις φρεγάτες από την Γαλλία και συγχρόνως θα υπογράψετε το Ελληνο-Γαλλικό σύμφωνο με ρήτρα αμυντικής συνδρομής!

Με αυτή τη πατριωτική ενέργεια σας, ανήμερα του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, θα μας δείξετε ότι είστε ένας Φιλόπατρις Πρωθυπουργός και θα κάνετε τις ψυχές των Ηρωικών Προγόνων μας του 1821 να αγαλλιάσουν και θα προστατεύσετε την ακεραιότητα της σημερινής Ελλάδας μας, από τις επεκτατικές ορέξεις του γιαλατζή Σουλτάνου Ερντογάν!.

Εάν όμως κ. Πρωθυπουργέ εσείς επιμένετε να έχετε το βλέμμα σας, στραμμένο προς το Βερολίνο και δεν υπογράψετε μια τέτοια σημαντική Ελληνο-Γαλλική αμυντική συμφωνία και δεν αγοράσετε και τις Γαλλικές φρεγάτες, μου δίνετε το δικαίωμα, ως Έλληνα, που υπεραγαπώ την Πατρίδα μου, να σας πω :
Ότι πάνω από τα συμφέροντα της Ελλάδας, βάζετε τα συμφέροντα της Γερμανίας!.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ