15.3.21

Ο ΑΪΤΌΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ...Γράφει ο  συνεργάτης μας Ιωάννης Σαρλάς

Δυστυχώς, η πλειοψηφία των Ελλήνων καθημερινώς…πετούν χαρταετό, (τουτέστιν, σφυρίζουν αδιάφορα, όντες στην κοσμάρα τους) απλά σήμερα θα τον πετάξουν…πατώντας τον κωδικό 6! Οργανωμένα πράγματα! Δίνουμε αναφορά στο μεγάλο αφεντικό, χωρίς η φυσική μας παρουσία να απομακρυνθεί, περισσότερο από 2 χλμ. από τις οικίες μας! Όσο για την νοητική, αυτήν την έχουν αναλάβει τα μέσα μαζικής αποχαυνωσης, τα οποία διαθέτουν τον τρόπο να υποτάσσουν συνειδήσεις. Κυρίως με τις…ειδήσεις! Δεν είναι χαριτωμένο, αυτό το μοντέρνο βραχιολακι, που μας φόρεσαν;;!! Ομόηχο και με το εμβόλιο της…MODERNA! Τα βραχιολακια όμως είναι για τους φυλακισμένους και ουχί για τους ελευθέρους ανθρώπους! 

Επιπροσθέτως, προσωπικά μου θυμίζει κάτι και από τηλεοπτική διαδικασία αγοράς προϊόντων, πληκτρολογώντας τον αντίστοιχο κωδικό. Μόνο, που στην ημετέραν περίπτωση, το εμπόρευμα…είμαστε εμείς! Αγοράζουμε λίγες ώρες ξεγνοιασιάς, τηρώντας τα μέτρα (αυτοεξευτελισμου μας) πολύ…σχολαστικά, με αντάλλαγμα τον πλήρη έλεγχο της υπόστασης μας. Με άλλα λόγια, εκπορνεύουμε την ελευθερία μας, την ίδια την ψυχή μας, ούτως ώστε να μας αφήσουν να επιτελέσουμε τις ψυχικές και σωματικές μας ανάγκες, κάτι το οποίο αποτελεί θείο δώρο προς τον άνθρωπο, από τον ίδιο τον Δημιουργό, ως απόρροια της ελεύθερης βούλησης του και δεν του το χαρίζει κανένας…Λουδοβίκος Μητσοτάκης, από την περιουσία του πατέρα του! 

Αλήθεια, αναρωτηθηκατε γιατί μας έχουν εγκλείστους, εις τας οικίας μας εδώ κι ένα χρόνο, παρ’ όλο, που τα μέτρα της καραντίνας έχουν εκ των πραγμάτων αποτύχει υγειονομικά, (με την συνεχή αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ) ενώ οι συνέπειες, που προκύπτουν για την ψυχική και σωματική μας υγεία, την οικονομία και τον εν γένει κοινωνικό ιστό είναι απείρως καταστροφικτερες;; Γιατί πρέπει να μένουμε φυλακισμένοι μέσα, όταν δεν χρειάζεται να είναι κάποιος Βιολόγος, όπως η ταπεινότητα μου για να γνωρίζει, ότι η μεταδοτικότητα ΚΑΘΕ ίωσης αυξάνεται γεωμετρικά σε κλειστούς χώρους, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ όμως στον ήλιο και στον καθαρόν αέρα;; Τί σημαίνει ο…κωδικός ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ;; 

Λέγοντας μένουμε ασφαλείς, εννοούν ΜΕΝΟΥΝ ασφαλείς! Οι αχρειοι, ουτιδανοι πολιτικάντηδες αναφέρονται στους εαυτούς τους! Γιατί θα μείνουν ασφαλείς;; Διότι δεν τους…ενοχλείς! Γιατί δεν θα τους ενοχλείς;; Διότι θα είσαι συνεχώς έγκλειστος. Τί κάνουν οι έγκλειστοι άνθρωποι για να σκοτώσουν την πλήξη τους, αφού δεν έχουν και πολλές επιλογές;; Βλέπουν τηλεόραση. ΙΔΟΥ λοιπόν, ο ρόλος της…τηλοψίας, όπως αποκαλούσε τα διεφθαρμένα media, ο τιτάνας της σύγχρονης διανόησης, Σαράντος Καργακος. Εκβιάζουν τον κόσμο, βιάζοντας την αλήθεια, ούτως ώστε να βγάλουν το…παντεσπάνι τους εκμαυλιζοντας συνειδήσεις!

Δεν πειράζει και να μην πετάξετε σε λίγες ώρες, χαρταετό. Το σημαντικό είναι να πετάξει η ψυχική σας υπόσταση σαν αϊτός και να μην σας αγγίζει, πλέον τπτ! Ούτε μέτρα, ούτε πανδημίες, ούτε καν η ύπαρξη των τυράννων μας! Ο αϊτός αποτελεί το σύμβολο του Διός και του Ελληνορωμαϊκού κόσμου. Διαθέτουμε την φυλετική μνήμη για να απεγκλωβιστούμε και για να οικοδομήσουμε καινούριες Αυτοκρατορίες! Είναι στο χέρι μας...
Τα σέβη μου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ