10.3.21

Ενώ η κυβέρνηση έδερνε τους πολίτες στη Ν.Σμύρνη παράνομοι μετανάστες «παρέλαυναν» ανενόχλητοι στην Εύβοια (βίντεο)

 


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δείξει εδώ και καιρό την «ευαισθησία» της στους παράνομους μετανάστες και το μένος της εναντίον των απλών πολιτών, αλλά χθες τα γεγονότα είναι εξοργιστικά, καθώς την ώρα που δέρνονταν οι πολίτες στη Νέα Σμύρνη χωρίς έλεος, παράνομοι μετανάστες έκλειναν τους δρόμους στην Ριτσώνα στην Εύβοια και δεν τους πείραζε κανείς.

Το κοντράστ είναι χαρακτηριστικό οι μεν δέρνονται ανηλεώς και τους πατάνε ζωντανούς με μηχανάκια ή δε κλείνουν ανενόχλητοι δρόμο και κανείς δεν τολμά να τους ακουμπήσει! 

Οι παράνομοι μετανάστες πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κλείνοντας τον δρόμο έξω από τη δομή για την καθυστέρηση των συνεντεύξεων ασύλου και άλλα αιτήματα...

Όπως καταγγέλλουν τα ραντεβού για τη συνέντευξη ασύλου έχει οριστεί σε κάποιους το 2022 και σε άλλους το 2023, ενώ η απόφαση αναμένεται μετά από αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα το αρμόδιο υπουργείο έσπευσε να συνεννοηθεί μαζί τους ώστε να διευκολύνει τα αιτήματά τους και οι τοπικοί εκπρόσωποι να τους δώσουν τις απαντήσεις που ζητούν.

https://www.pronews.gr/