8.3.21

Αίσχος! Η βρετανική κυβέρνηση αναγνωρίζει το ψευδοκράτος!


Μαρτίου 2021

Για τους Βρετανούς υπάρχουν ήδη δύο κράτη στην Κύπρο

Για το Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν, ήδη, δύο κράτη στην Κύπρο. Και πώς προκύπτει αυτό; Η απάντηση βρίσκεται στην ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης, όπου κάποιος πρέπει να εισέλθει για να συμπληρώσει το Passenger Locator Form (PLF) για να μπορέσει να ταξιδέψει. Στην επιλογή της χώρας διαβατηρίου, λοιπόν, υπάρχει και το «Turkish Republic of Northern Cyprus». Το «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» δηλαδή με τους γείτονες να… πανηγυρίζουν ενόψει και της πενταμερούς για το Κυπριακό!

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς για επίσημη αναγνώριση του «ψευδοκράτους», της ΤΔΒΚ για τους γείτονες, από τους Βρετανούς με τους Ελληνοκύπριους να είναι λογικό και αναμενόμενο να βράζουν. Να κάνουν λόγο για εξόφθαλμη παραβίαση της νομιμότητας και όχι μόνο.

Χαράς Ευαγγέλια για την Τουρκία, αφού πιο επίσημη αναγνώριση του ψευδοκράτους δεν θα μπορούσε να ζητήσει… Και παρότι οι βρετανικές θέσεις ήταν πάντα γνωστές και φιλοτουρκικές στο θέμα της Κύπρου, εδώ μιλάμε για εξόφθαλμη παραβίαση της νομιμότητας και ένα καλό πάτημα για την Άγκυρα ενόψει πενταμερούς.

Πηγή : . . .

https://syndesmos1971.wordpress.com/