24.3.21

Χιτλερική φιέστα από τον Ερντογάν – Έβαλε τα μέλη του AKP να δώσουν ναζιστικό όρκο κάνοντας τον χαιρετισμό «ραμπιά»

Χαίρε Φύρερ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!!!
 Κοπιάστε κατά δω και τα ...λέμε!
Juan
 Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έβαλε τους συνέδρους μέλη του κόμματός του Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), να δώσουν όρκο που παραπέμπει σε ναζιστικό σύνθημα κάνοντας παράλληλα τον χαιρετισμό «ραμπιά» της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Ο χαιρετισμός «ραμπιά» δίνεται με το χέρι υψωμένο, τον αντίχειρα διπλωμένο στο εσωτερικό της παλάμης και αφήνοντας ανοικτά τα τέσσερα δάκτυλα.


H Ελληνική απάντηση:

(Υπάρχει και άλλη, με ένα δάκτυλο αλλά δεν τη βάζουμε για λόγους σεμνότητος)
Juan

Η όλη ατμόσφαιρα θύμιζε εκδήλωση του γερμανικού εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος με τον Αδόλφο Χίτλερ στο βήμα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο παρελθόν έχει ομολογήσει δημόσια τον θαυμασμό του για τους ναζί και ύστερα, λόγω αντιδράσεων, προσπάθησε να τα μαζέψει.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Duvar, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έβαλε τους συμμετέχοντες στο συνέδριο του ΑΚΡ, την Τετάρτη 24 Μαρτίου, να δώσουν όρκο χιτλερικής έμπνευσης κάνοντας τον χαιρετισμό «ραμπιά», δηλαδή τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

«Ένα έθνος, Μια σημαία, Μια πατρίδα, Ένα κράτος» φώναξε το πλήθος τον όρκο, υπακούοντας στο παράγγελμα του Ερντογάν, παραπέμποντας ευθέως στο χιτλερικό-ναζιστικό σύνθημα: «Ένας λαός, ένα έθνος, ένας Φύρερ».

Ο Ερντογάν προς το τέλος της ομιλίας στα στελέχη του κόμματός του, σε συνέδριο στην πρωτεύουσα Άγκυρα, ζήτησε από όλους να σηκωθούν για να φωνάξουν το αγαπημένο του σύνθημα-όρκο.

Η ανταπόκριση των οπαδών του αρχικά δεν τον ικανοποίησε και ζήτησε περισσότερη θέρμη: «Πιο δυνατά, δεν μπορώ σας ακούσω» είπε.

«Ένα έθνος, μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος», φώναξε το πλήθος με τα χέρια ψηλά κάνοντας τον χαιρετισμό της «ραμπιά».

Ποιος θα το περίμενε ότι η ανθρωπότητα θα αντίκριζε ξανά τέτοιες σκηνές το 2021; Ανατριχιάζει ο πολιτισμένος κόσμος.

Επίσης, ο φανατισμένος όρκος με τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας δείχνει ότι ο Ερντογάν δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ούτε να «αδειάσει» τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και τη Χαμάς.

Όσα ψέματα κι εάν λέει σε Αιγύπτιους και Ισραηλινούς για να τους προσεγγίσει, δήθεν ότι θα κόψει σχέσεις με την Αδελφότητα για να ομαλοποιήσουν σχέσεις, στην πραγματικότητα κερδίζει χρόνο.

Δεν το κάνει όμως με αρκετή μαεστρία διότι δεν μπορεί να κρύψει (ή δεν μπορεί να συγκρατηθεί) ότι παραμένει πιστός στρατιώτης και ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και ότι έχει ένα και μοναδικό όραμα, να αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία έχοντας ως πρότυπο τη χιτλερική Γερμανία.

Δείτε την ισλαμοφασιστική ορκωμοσία – τελετουργία, που παραπέμπει σε χιτλερική Γερμανία, από το 22:30 του βίντεο: (ιδίως προς το τέλος)


https://www.tribune.gr/

Αναρτήθηκε από το συνεργάτη μας Μιχάλη Τσολάκη