11.2.21

Πανελλήνιος ξεσηκωμός κατά των lockdown: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ζάκυνθος ζητάνε την Κυριακή «τη ζωή τους πίσω»Μετά τη Θεσσαλονίκη και η Αθήνα και η Πάτρα, αλλά και Ζάκυνθος θα διαδηλώσουν την Κυριακή στις 4 το απόγευμα κατά του lockdown.

Η χώρα βρίσκεται εδώ και σχεδόν έναν χρόνο σε lockdown και χιλιάδες πολίτες έχουν οδηγηθεί στην φτώχια και στην ανεργία, παράλληλα βασικές ελευθερίες έχουν κατασταλεί.

Οι πολίτες που βλέπουν πως η χώρα ακολουθεί ένα τυφλό-καταστροφικό τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας επιβάλλοντας συνεχόμενα lockdown αντιδρούν και ανακοινώνουν πως την Κυριακή θα διαδηλώσουν σε αρκετές μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.
Οπότε την Κυριακή στις 4 το απόγευμα θα υπάρχουν μεγάλες διαδηλώσεις κατά του lockdown σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ζάκυνθο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρόμοιες πρωτοβουλίες και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Οι πολίτες διαδηλώνουν με σύνθημα «Ζητάμε τη ζωή μας πίσω».


Να τονίσουμε πως αυτές είναι επί της ουσίας οι πρώτες μεγάλες και οργανωμένες διαδηλώσεις μετά απ' αυτή που έλαβε χώρα τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

https://www.pronews.gr/