28.2.21

Αν είναι δυνατόν! Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΣΤΗ EUROVISION ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ...ΔΙΑΒΟΛΟ!!!

 

Αν δεν ακυρώσετε αμέσως αυτή την ηλίθια συμμετοχή, θα σας...πάρει και θα σας σηκώσει ο διάβολος που "αγαπάτε" εσείς του ΡΙΚ!
Juan

Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον προσεχή Μάιο και η Ελενα Τσαγκρινού θα είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το κομμάτι El Diablo.

Πηγή: iefimerida.gr 

_______________________________

Αγαπητοί/ες κύριοι/ες,


Με αίσθημα βαθιάς θλίψης, απογοήτευσης, και ντροπής πληροφορήθηκα την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision "El diablo" από το ΡΙΚ. Είναι αδιανόητο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ να έχει επιλέξει να εκπροσωπηθεί η Κύπρος στο διαγωνισμό EUROVISION με ένα τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ» και που οι στίχοι του ανάμεσα σε άλλα απαράδεκτα αναφέρουν: Έδωσα την καρδιά μου στο διάβολο, την έδωσα την έδωσα …, μου λέει (ο διάβολος) είμαι ο άγγελός του, είμαι ο άγγελός του…, αγαπώ τον διάβολο.

Κύριοι Διοικητικοί Σύμβουλοι του ΡΙΚ είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. 
Αυτό που έχετε κάνει είναι ανεπίτρεπτο, να εκπροσωπηθεί η Κύπρος, Η ΝΗΣΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, με αυτό το τραγούδι και με αυτά τα λόγια! Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει, ακόμα και στον διάβολο, και μπορεί να τραγουδά τα τραγούδια του και να τον ακολουθεί. Είναι δική του επιλογή. 
  Να βγαίνει όμως το κρατικό κανάλι, η επίσημη Κύπρος δηλαδή,  και να φωνάζει … αγαπώ τον διάβολο… αγαπώ τον διάβολο …. δεν έχουμε άλλα λόγια… τώρα κλαίει η ψυχή μας.
  Δεν μας ενδιαφέρει, κύριοι, να κερδίσουμε την Eurovision και να πουλήσουμε τη ψυχή μας.

Αν είχατε αίσθηση της ευθύνης που φέρετε για την επιλογή αυτή και τη ζημιά που κάνετε στις ψυχές των ανθρώπων, θα έπρεπε να μετανοήσετε και να ανακαλέσετε την απόφασή σας.

Επιπλέον θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος οι υπεύθυνοι, αυτοί που σας διορίζουν, αυτοί που ψηφίζουμε, διαφορετικά θα σημαίνει ότι επικροτούν την πράξη σας.

 Παρακαλούμε  πάραυτα την παύση της  βλάσφημης αυτής ενέργειας και βέβαια του τραγουδιού που λατρεύει τον Σατανά. 
Επιτέλους, αναρωτιέται κανείς, Σατανιστές  κατευθύνουν και αποφασίζουν στον Αγιοτόκο τούτο τόπο;;; 
Δεν μπορεί πάντες να  παρεξέκκλιναν;;;
 Τοιαύτες βλάσφημες ενέργειες  προκαλούν και επισύρουν την οργή του Θεού.
           Ο λαός δεν θα το επιτρέψει.

                                     Γεώργιος  Κε Παπαϊωάννου 
                 Αρχιτέκτων Μηχανικός - Μηχανολόγος Μηχανικός
                                                  Καθηγητής
       ΠΡΟΣ:
info@cybc.com.cy  (ΡΙΚ) με κοινοποίηση
info@presidency.gov.cy (Πρόεδρος)
registry@cm.gov.cy (Υπουργικό)
vouli@parliament.cy (Βουλή)
Εκκλησιά : Αρχιεπισκοπή, Μητροπόλεις Κύπρου, Πατριαρχεία, Ενορίες. Συλλόγους , και αντίστοιχα μέσα μαζικής ενημέρωσης  Μ.Μ.Ε. της  Ελλάδος.
________________________