11.2.21

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ…..





Απο τον Αντώνη Αντωνα 

Απευθυνόμενος στον Έλληνα Πρωθυπουργό, ο Ερντογάν ανέφερε πως θέλει «να του υπενθυμίσει κάτι». Συγκεκριμένα σημείωσε: «Εσύ “βασίστηκες σε κάποια βουνά αλλά στα βουνά αυτά έριξε χιόνι”. Κανένα όφελος δεν έχεις. Όμως εμείς οτιδήποτε το κάνουμε μόνοι μας. Κι έτσι συνεχίζουμε. Γι αυτό θα γνωρίσεις καλά τους “τρελούς Τούρκους”».

Ανοίξατε λοιπόν την πόρτα του φρενοκομείου Τούρκοι ολετήρες ..;;; Ε.. Ας μπούμε και εμείς μέσα λοιπόν για να δούμε ποιος είναι περισσότερο τρελός …. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ … ΠΗΔΗΜΑ, που θα υποστείτε ….

Κλπ

Περί αποστρατικοποίησης Ελληνικών νησιών, περί ΑΟΖ, περί “τουρκικού Αιγαίου”, αιθέρων και εδαφών … που από γένεσης τους ΕΛΛΗΝΙΚΑ ήταν και ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα παραμείνουν.

Τέλος, όσον αφορά το Κυπριακό, ο Ερντογάν επανέλαβε πως «απο εδώ και πέρα δεν υπάρχει άλλη διέξοδος στην Κύπρο εκτός απο τη λύση των δυο κρατών. Θέλετε το δέχεστε, θέλετε όχι. Δεν υπάρχει πια ομοσπονδία. Ξεχάστε την».ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ olympia.gr ….

Ανοικτή επιστολή προς τον αξιότιμο πρέσβη κυριο Παύλο …www.olympia.gr › apopsi › anoikti-e…

Στο δια ταύτα κ. Αποστολίδη καλό θα ήταν να κάνετε μια ανανέωση εθνικής μνήμης, περί βάρβαρης τουρκική εισβολής, και να ακούσετε τις νοερές φωνές των 6000 αδικοχαμένων Κυπρίων Ελλήνων και 1619 αγνοουμένων ( Κυπρίων και αδελφών Ελλαδιτών), των 20000 εγκλωβισμένων και να να δείτε επί ματοβαμμένου χάρτου την κατοχή του 37%. Να ακούσετε τον πόνο των 250000 προσφύγων και ταυτόχρονα να ξαναδιαβάσετε τα περί άρθρου 4 των εγγυήσεων Ζυρίχης Λονδίνου, το οποίο πουθενά δεν παραχωρεί το δικαίωμα στις εγγυήτριες χώρες να εισβάλλουν στα εδάφη της Κύπρου και να κατασφάζουν αμάχους.

Κάντε το προτού αναχωρήσετε για την εθνική σας αποστολή … μήπως οι Τούρκοι συνομιλητές σας … ανακινήσουν θέμα δύο κρατών στην Κύπρο ή ακόμη και διεκδικήσουν ολόκληρη την Κύπρο μας… διότι δεν έχουν μπέσα αλλά μόνο μπαμπέσα …..

Ευχόμαστε καλή επιτυχία κ. Αποστολίδη με την ελπίδα πως έχετε αναθεωρήσει απόψεις σας και θα «στριμώξετε» εύτολμα επί τέλους τους Τούρκους, για το καλό του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ θυμίζοντας στους βαρβάρους το διεθνές δίκαιο, τις εκθέσεις και τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ), του Δικαστηρίου της ΕΕ στο Λουξεμβούργο και καταδίκες από ΟΗΕ, λόγω των συνεχιζόμενων εγκλημάτων και παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανέκαθεν και πάντα βαδίζοντας στα προπατορικά βήματα της πάλαι ποτέ βάρβαρης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας .. «Η Τουρκία δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο» Νεοκλή Σαρρή Μάλλον στο τέλος κύριε Αποστολίδη, αντί να τρίξει η άμαξα θα τρίξει ο αμαξηλάτης και στην προκειμένη περίπτωση βέβαιον είναι ότι η νεοθωμανική Τουρκία ξανά θα ζητήσει και τα ρέστα…. Η χώρα τυχοδιώκτης, που χωρίς αιδώ διεκδικεί ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ και ΘΑΛΑΣΣΕΣ, που ποτέ δεν της ανήκαν και ζει σε κατειλημμένα άγια χώματα Ελληνικά της Μ. Ασίας….

Πηγαίνετε στο καλό, λοιπόν κύριοι, στις διερευνητικές σας συνομιλίες, εν μέσω συνεχών απειλών και διεκδικήσεων των Τούρκων, για να ακούσετε μάταια, για πολλοστή φορά τις ιταμές διεκδικήσεις τους, για αποστρατικοποίηση των Ελληνικών νησιών, για τουρκικό Αιγαίο, για λύση δύο κρατών ή ακόμη και κατάληψη ολόκληρης της Ελληνικής Κύπρου, για γαλάζια πατρίδα, για τουρκική ΑΟΖ στο Ελληνικό Αιγαίο και άλλα μύρια, που θα οδηγήσουν σε ένα ατέρμονα διάλογο … , χωρίς κανένα αποτέλεσμα… Και ο χρόνος θα ροκανίζεται και θα μετρά υπέρ της Τουρκίας…. Και ΙΔΩΜΕΝ. Οψόμεθα εις Φιλίππους.

Ας ευχηθούμε, ότι εμείς οι «Κασσάνδρες» θα διαψευσθούμε ……

ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΩΔΙΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

Και όπως αυτονόητα προβλέφθηκε εδώ και καιρό, ΠΗΓΑΝ, ΑΚΟΥΣΑΝ, ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΓΕΓΟΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ….ΦΕΥ!

Περί άρθρου 4 των συμφωνιών Ζυριχης-Λονδίνου και …

www.olympia.gr › ellada › peri-arthr…