10.2.21

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΩΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ – ΚΑΣΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ“Μετά από ώριμη σκέψη και πολύ αναλυτική έρευνα και μελέτη στις θέσεις του κόμματος, αποφάσισα την προσχώρησή μου στο κόμμα της «Νέας Δεξιάς» του κυρίου Φαήλου Κρανιδιώτη.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι κατ’ αρχήν το ότι η ηθική μου ανήκει πάντα στη δεξιά. Η «Νέα Δεξιά» αποτελεί ένα κόμμα με φρέσκιες και διαφορετικές ιδέες, οι οποίες ακόμα εμπλουτίζονται από ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες, που ζουν στην καθημερινότητα του τόπου μας και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που συναντά κάθε πολίτης του σήμερα. Ένας χώρος για ανθρώπους όπως εγώ, που είμαι Ελληνίδα, μητέρα, γυναίκα και επαγγελματίας, που έχουν μάθει να αφουγκράζονται τι απαιτεί το σήμερα στην Ελλάδα!
Πειραιάς, 10/2/2021
Μετά τιμής
Μάρω Δασκαλάκη- Κάσση”
 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Ονομάζομαι Μάρω Δασκαλάκη Κάσση.
Γεννήθηκα το 1979 και από τότε ζω στον Πειραιά όπου και εργάζομαι.
Από το 1997 παράλληλα με τις σπουδές μου στα ναυτιλιακά δραστηριοποιήθηκα στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, ως ασφαλιστικός πράκτορας, τομέας που συνεχίζω έως και σήμερα. Το 2003 εκλέχτηκα για πρώτη φορά στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΕΠ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά) και από τότε εκλέγομαι ανελλιπώς.
Είμαι μέλος του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και νήσων Αιγαίου όπως και της Πανελλήνιας Ένωσης απανταχού Μανιατών.
Το 2011 παντρεύτηκα με τον δικηγόρο Παναγιώτη Κάσση και έχουμε δύο παιδιά.