4.2.21

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ...Γράφει ο συνεργάτης μας κ. Ιωάννης Σαρλάς

Ο Δημήτριος ο Πολιορκητής, ήταν εις εκ των επιγόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και εκ των πρωταγωνιστών στις εμφύλιες συρράξεις των Ελληνιστικών βασιλείων για την διανομή της Αυτοκρατορίας. Στις μάχες ήταν άριστος πολέμαρχος! 
Έδινε και την ψυχή του για τους άνδρες του! Γυαλιζε, κυριολεκτικά το μάτι του! Πλείστα όσα ηρωικά ανδραγαθήματα να δουν τα…μάτια σας, κάτι, που τον είχε αναγορεύσει σε θρύλο, μέσα στο στράτευμα! Οι στρατιώτες του τον λάτρευαν! Αντιθέτως, σε περίοδο ειρήνης, ο Δημήτριος πολύ απλά…εξαφανίζονταν! Θα τον έβρισκες όμως σίγουρα σε συμπόσια και γλέντια, υπό την παρουσία του ωραίου φύλου.

Μια τέτοια βραδιά κι ενώ εξέρχονταν της οικίας του για να παραστεί σε ένα τσιμπούσι στο σπίτι ενός φίλου, αίφνης τον φωνάζει μια γιαγιά.  «Δημήτριε, έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα», αρχίζει να του λέει η γιαγιά. «Ασε με γιαγιάκα κι άργησα. Δεν βλέπεις, ότι βιάζομαι;;», της απαντάει ο Δημήτριος. «Εάν βιάζεσαι, τότε να μην είσαι βασιλιάς», τον…γείωσε η γιαγιά! (Πλούταρχος, βίος Δημητρίου). Το λοιπόν, η ταπεινότητα μου, κι αυτή φιλοπόλεμη ούσα, πρεσβεύει, ότι ο…πόλεμος κάνει τους άντρες (όπως λέμε η δουλειά κάνει τους άντρες) και μαζί κάνει και τα γάλατα να…σφίγγουν, ως έλεγε ο αείμνηστος προπονητής του Πανιωνίου, Μάκης Δενδρινός! Αυτό ισχύει ιδιαιτέρως σε αυτή την χρονική συγκυρία όπου βιώνουμε, ίσως την πιο σκοτεινή περίοδο της ιστορίας του νεότερου Ελληνισμού. Γι’ αυτό…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! 

Είμαι σε πόλεμο με αυτούς, οι οποίοι με θεωρούν μικρό παιδάκι, καφρο και…ινδικό χοιρίδιο, ούτως ώστε να υπακούσω στις σφετερες εντολές…μετάλλαξης της ζωής μου και της ελευθερίας μου! Είμαι σε πόλεμο με τα μέτρα της τυραννίας του Ελληνικού λαού, τα οποία…μαγειρεύονται με περισσή δόση υποκρισίας με αποτέλεσμα στο τελικό πιάτο να σερβίρεται ένα…μεταλλαγμένο ενδιαφέρον για την δημόσια υγεία των Ελλήνων πολιτών! Η παραδοξότητα είναι, ότι οι ίδιοι άνθρωποι και οι ίδιες δομές εξουσίας, που πριν κάποια χρόνια διέλυσαν το σύστημα της δημόσιας υγείας στην πατρίδα μας, ουδόλως πιστεύω να... πιστεύετε, ότι νομιμοποιούνται να νοιάζονται για την προσωπική μας υγεία! Σωστά;; Συνάδει αυτό με την λογική και την αλήθεια;;

Είμαι σε πόλεμο με τους…ειδικούς ψευτοεπιστημονες διότι αντί να βασίζονται στο πείραμα, στην παρατήρηση και στις μελέτες, (όπως η επιστήμη επιτάσσει)  αντ’ αυτού…μεταλλάσσονται σε υποχείρια της πολιτικής εξουσίας με αντίτιμο το (όποιο) κέρδος.

Είμαι σε πόλεμο με τους…μεταλλαγμένους νοες, όντες υπέρμαχοι των lockdowns, παρόλο που υπάρχουν το λιγότερο τέσσερις ενδελεχείς μελέτες, (με προεξάρχουσα αυτή του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ) οι οποίες αποκαλύπτουν, πως οι συνακόλουθες επιπτώσεις των lockdowns, ήτοι, οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, η ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και η οικονομική καταστροφή, επιφέρουν πολλαπλάσια ζημία στον πληθυσμό από το κέρδος του περιορισμού της μετάδοσης της ίωσης στην κοινότητα.

Είμαι σε πόλεμο με τους…ατζέντηδες εμβολίων κι εν γένει με τους φαρμακοβιομηχανους διότι δίχως καν να γνωρίζουν τον χρόνο ανοσίας των εμβολίων τους, (τούτο προϋποθέτει κλινικές δοκιμές, άνω των πέντε ετών) εν τούτοις προτίθενται (υπό την αβάντα της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας) να μας μεταλλαξουν σε ομογενοποιημένα ρομπότ, ούτως ώστε να μας τρυπούν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ εισάγοντας στα κύτταρά μας γενετικό υλικό του ιού, (της άγνωστης ακόμη τεχνολογίας mRNA) του οποίου οι παρενέργειες, ιδιαίτερα των επιγενετικων μηχανισμών, χρειάζονται ΧΡΟΝΙΑ για να εντοπιστούν!

Είμαι σε πόλεμο με τους κηνσορες του ψεύδους και της προπαγάνδας των media, όπου εδώ και αρκετούς μήνες κάνουν λόγο για την μετάλλαξη της…μετάλλαξης του εν λόγω κορωνοιου, (Κινεζική, Δανέζικη, Αγγλική, Νοτιοαφρικανική) μόνο και μόνο για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, εμπορευόμενοι τον φόβο του, (ο φόβος του θανάτου ήταν, είναι και θα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ανθρώπινη πρόοδο) την στιγμή, που οι επιστήμονες του χώρου γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι οι κορωνοιοι μεταλλάσσονται πολύ πιο βραδέως από τον ιό της γρίπης και σε αρκετές περιπτώσεις, ιοί RNA μπορεί να περιμένουν, έως και…200 χρόνια, μέχρι να μεταλλαχθούν, ενώ για κάποιους ιούς DNA μπορεί να περάσουν  και 500!

Είμαι σε πόλεμο με τις Κυβερνήσεις…μιας χρήσεως, οι οποίες επιλέγονται από την Ε.Ε. των τοκογλύφων και από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, ούτως ώστε να εκτελέσουν συγκεκριμένες αποστολές, ουσες σε εντεταλμένη υπηρεσία! Τούτο ακριβώς, βιώνει η…Ψωροκωσταινα από το 2009, δυστυχώς όμως το εκλογικό σώμα κοιμάται ακόμα τον ύπνο του δικαίου! Διαβλέπω, πως λίαν συντόμως, όταν θα…τελεψουν τα 7,5 δις της οικονομικής ενίσχυσης, με την οποίαν εξαγοράζεται η ελευθερία των…γραικυλων και η κυβερνητική προπαγάνδα, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα προσφύγει στις κάλπες διότι δεν θα βρει, ούτε πέτρα να κρυφτει, από την λαϊκή οργή! Τότε θα λάβει χώρα το φαινόμενο της…τερατογένεσης, (δεν πρόκειται για μια απλή μετάλλαξη) όπου οι…σωτήρες μας από την πανδημία θα μεταλλαχθούν σε…ρουφήχτρες του αιματου του λαού, όπως μας λέει ο αείμνηστος Δημήτρης Ψαθάς στην υπέροχη Ελληνική κωμωδία «Ξυπνα Βασίλη»! Δυστυχώς όμως, ο Έλληνας ακόμη ψηφίζει με το στομάχι…

Είμαι σε πόλεμο με όσους Ελληνόφωνους έχουν μεταλλαχθεί σε ψοφοδεη…ανδροειδή και από πάνθηρες μετετράπησαν σε πρόβατα, πιστεύοντας, ότι μια ίωση ενός κορωνοιου αποτελεί…πανδημία, ενώ ομοίως πιστεύουν, πως οι συγκεκριμένες κυβερνήσεις, (έρμαια των Ροκφέλερ, Ρότσιλντ και Σωρος) μεταξύ αυτών και η δική μας, δίνουν τον…αγώνα τον καλό για να σωθεί η γιαγιά από τα Κάτω Πετράλωνα, της οποίας οι ίδιοι αχρειοι, ουτιδανοι πολιτικοί, έκοψαν την σύνταξη λίγα χρόνια πριν κι έριξαν τα παιδιά της στην ανεργία! Δυστυχώς, οι συμπατριώτες μου είναι ο μοναδικός λαός στην Ευρώπη, (ουδόλως χρησιμοποιώ την λέξη έθνος, καθότι... βαριά κουβέντα θα ξεστομίσω) ο οποίος ποσώς ξεσηκώθηκε, απέναντι σε αυτά τα ολοκληρωτικά μέτρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αντ' αυτού επιλέγει να υπομένει τα πάνδεινα καθήμενος, επί του... καναπέος, με αντάλλαγμα έναν μισθό πενίας και... πείνας! Ε λοιπόν, με αυτές τις οντότητες, σας το ξεκαθαρίζω, δεν έχω καμία ελπίδα! Θα χάσω την μάχη...
Τα σέβη μου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ