17.2.21

Μηταράκης: Πληρωμένες καμπάνιες και φωτογραφία-μήνυμα ότι ο Πρωθυπουργός γνωρίζει και στηρίζει όσα κάνει


Οι εκλογές κοντά είναι....Οψόμεθα εις κάλπας!
Juan

Με πληρωμένες καμπάνιες από τον ίδιο στο facebook, στις οποίες δεσπόζει η φωτογραφία που βλέπετε και τον δείχνει να ενημερώνει τον Πρωθυπουργό, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης θέλει να στείλει το μήνυμα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γνωρίζει και στηρίζει τις ενέργειες του.

Η συγκεκριμένη… Χορηγούμενη φωτογραφία-ανάρτηση στο facebook, την οποία δηλαδή πληρώνει ώστε να μπορούν να την βλέπουν χιλιάδες άτομα, εμφανίστηκε από την πλευρά του κ.Μηταράκη τον τελευταίο καιρό και κατά σύμπτωση μετά την επίσκεψη του στην Ορεστιάδα και τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν από τους Εβρίτες.

 Κατά σύμπτωση μάλιστα, στην πρόσφατη συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90.1” και την εκπομπή Secret όπου επέμενε ότι θα προχωρήσει στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, όταν ρωτήθηκε από τον Παναγιώτη Τζένο αν είναι ενήμερος ο Πρωθυπουργός και συμφωνεί, απάντησε πως και το υπουργικό συμβούλιο αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφωνούν με την πολιτική που εφαρμόζει και https://www.evros-news.gr/όσα υλοποιεί.

Έβαλε δηλαδή ξεκάθαρα στο… κάδρο και τον ίδιο τον κ.Μητσοτάκη, με τον οποίο φαίνεται στην συγκεκριμένη φωτογραφία στις 31 Δεκεμβρίου 2020 στην Μυτιλήνη, να τον ενημερώνει για τις δομές που κατασκευάζονται εκεί.

Επομένως αυτό που συνέχεια επισημαίνει το Evros-news.gr το παραδέχεται και το αναδεικνύει ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει για το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που ετοιμάζεται από τον υπουργό του και την Κυβέρνηση συνολικά, συμφωνεί και έδωσε την συγκατάθεση του να προχωρήσει.

Αδιαφορεί για τις δικαιολογημένες καθολικές αντιδράσεις των κατοίκων όχι μόνο της περιοχής Ορεστιάδας, αλλά ολόκληρου του Έβρου. Τις δηλώσεις κατά της κατάπτυστης απόφασης από τους πάντες, αλλά και… ΞΕΧΑΣΕ τις δικές του δηλώσεις-δεσμεύσεις, ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί καμιά νέα δομή στον Έβρο και την Θράκη, για τους γνωστούς λόγους. Γιατί η αύξηση της χωρητικότητας στα 1.500 άτομα ή οποιαδήποτε αύξηση του υπάρχοντος ΚΥΤ Φυλακίου μέσω επέκτασης, δημιουργία νέας δομής και ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ είναι.

Δυστυχώς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την στιγμή που ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ τις μεθοδεύσεις αυτές και με την επιβεβαίωση από τον αρμόδιο υπουργό του Νότη Μηταράκη, “‘άναψε” προσωπικά το “πράσινο φως” για να δημιουργηθεί αυτή η ΕΘΝΙΚΗ “ΒΟΜΒΑ” ελάχιστα χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας. Κι αυτό οι Εβρίτες δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ούτε τώρα που ο ίδιος είναι επικεφαλής στην συγκεκριμένη παράταξη, την οποία διαχρονικά αναδεικνύουν πρώτη στο νομό, ούτε οποιοσδήποτε άλλος μελλοντικά. Κι αν οι διάφοροι… παρατρεχάμενοι του απ’ το Μαξίμου θέλουν να του προσφέρουν κάποια σωστή υπηρεσία, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να του το μεταφέρουν, αντί να προσπαθούν με τηλεφωνήματα να… συνετίσουν όσους βάζουν πάνω απ’ όλα το καλό του τόπου τους και όχι τις προσταγές της Μέρκελ, των Γερμανών και της Ε.Ε για τους λαθρομετανάστες.

https://www.evros-news.gr/