9.2.21

Ρόδος: Μητέρα κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της

 

Όταν έχουν μικρά κορίτσια, δεν σπιτώνουν τους εραστές τους.
Juan

Όπως κατήγγειλε η μητέρα, ανακάλυψε ότι ο κατηγορούμενος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της κόρης της τα τελευταία δύο χρόνια.


Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης απασχολεί τη Δικαιοσύνη στη Ρόδο, έπειτα από δικογραφία που σχημάτισε το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού.

Κατηγορούμενος είναι ένας 36χρονος ημεδαπός ο οποίος βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη και της κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Δημοκρατική», στις 7 Φεβρουαρίου, η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 36χρονος με τον οποίον διατηρούσαν σχέση, κακοποιούσε σεξουαλικά την 15χρονη κόρη της.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η μητέρα, ανακάλυψε ότι ο κατηγορούμενος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της κόρης της τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι αστυνομικοί, μετά τις καταγγελίες, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα που ενισχύουν τους ισχυρισμούς της μητέρας. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε μηνύματα της κόρης της με τον πρώην σύντροφό της και κατήγγειλε το συμβάν στην ΕΛ.ΑΣ. Κατηγορούμενος είναι ένας 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη και της κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη.

Ο 36χρονος υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ότι είχε σχέση με τη μητέρα της ανήλικης και στις 25 Νοεμβρίου του 2020 έφυγε από το σπίτι τους. «Δεν ισχύουν αυτά που μου προσάπτει η ανήλικη» είπε.